Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid оголошує чудові новини для користувачів Steam

Поділіться новиною з друзями

Початок лютого для українського сервісу хмарного геймінгу Boosteroid почався з вельми добрих новин. Нещодавно ми публікували оновлення бібліотеки ігор, а сьогоднішні новини більш цікаві та приємні для користувачів цього сервісу потокового передавання ігор.

Нова функція Boosteroid

Ми раді повідомити про нову функцію для Boosteroid. Тепер кожен користувач зможе приєднати свій профіль Boosteroid до свого облікового запису Steam. Після підключення всі ігри, які користувачі мають у бібліотеці Steam і доступні на Boosteroid, будуть представлені на вкладці «Мої ігри».
Це заощадить ваш час на пошук потрібних ігор у нашій бібліотеці. Тож це допоможе зберігати всі ваші ігри в одному місці.

Цю функцію чекали всі користувачі, особливо наша команда. Ми неодноразово наполягали на такій можливості, бо дуже не зручно було постійно дивитися чи є ваша придбана раніше гра в бібліотеці хмарного ігрового сервісу. Тепер чекаємо на появу можливості синхронізувати свої бібліотеки ігор з інших магазинів – Epic Games Store та інших. Особливо, увага нашої команди прикута до майбутніх ігор від Microsoft. Дуже хотілося б побачити синхронізацію своєї бібліотеки з цим магазином, а також з іграми, які ми будемо обирати за підпискою Game Pass. Але треба розуміти, що це буде не раніше, ніж після того, як магазин ігор від Microsoft буде додано. Як нам відомо, зараз Boosteroid на стадії тестування цього магазину. Скоріше за все, він з’явиться після впровадження у дію серверів для 4К геймінгу. Нагадаємо, що це повинно відбутися у першому кварталі цього року.

Крім того, ми з нетерпінням чекаємо дуже важливого оновлення для рідного додатку Boosteroid, яке відбудеться дуже скоро. Про яке саме дуже важливе оновлення йдеться, нам поки не відомо.


Як вам такі новини? А ви довго чекали на появу можливості синхронізувати свою бібліотеку ігор з магазину Steam? Ви вже зробили це? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.