Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додає всю серію Dishonored разом із двома популярними іграми

Поділіться новиною з друзями

Boosteroid оголосив про додавання кількох гучних ігор до своєї бібліотеки. Уся франшиза Dishonored, Ghostwire: Tokyo та Ghostrunner 2 тепер доступна для користувачів хмарного ігрового сервісу Boosteroid.

Нові ігри на Boosteroid

Серія Dishonored, розроблена Arkane Studios і опублікована Bethesda Softworks, є дуже схваленою серією стелс-пригодницьких ігор. Франшиза відома своїм складним дизайном рівнів і свободою, яку вона пропонує гравцям у наближенні до цілей. Користувачі сервісу хмарного геймінгу Boosteroid тепер можуть випробувати всю серію: Dishonored, Dishonored 2 і Dishonored: Death of the Outsider. Доступні версії зі Steam та Epic Games.

Ghostwire: Tokyo, ще одне доповнення до бібліотеки Boosteroid, — це пригодницька гра, розроблена Tango Gameworks. Гра, яка вже зібрала значну базу гравців, пропонує унікальне поєднання надприродних елементів і реальних налаштувань, надаючи гравцям захопливий ігровий досвід. Знову ж таки, доступні версії з магазинів Steam та Epic Games.

Останнє доповнення, Ghostrunner 2, є продовженням популярного бойовика на тему кіберпанку Ghostrunner. Гра відома своїм швидким ігровим процесом і складним дизайном рівнів, пропонуючи гравцям захопливий ігровий досвід. Доступна лише версія зі Steam.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.