Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додає нові ігри, але є велике питання до сервісу про одну з них

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid оголосив про чергове додавання ігор до своєї бібліотеки. Нагадаємо, що це вдруге сервіс додає нові ігри цього року. Минулого разу (12 січня) ми писали про те, що в сервісі з’явиться 12 нових ігор від видавця Nacon. Але цього разу ігор лише 8, але це вже вторинна інформація, бо спершу повідомлялося про додавання 9 ігор в сервіс потокового передавання ігор. Останню гру було скасовано, як повідомляється, за технічних причин. Але у нас є враження, що український сервіс хмарних ігор просто в останній момент згадав, що саме це за гра, та хто її розробляє. Давайте зараз подивимось на список ігор, що будуть додано, а потім вже обговоримо ту саму гру, що було скасовано в останній момент.

Цієї середи (24 січня) до хмарної ігрової платформи буде приєднано вісім нових ігор.

Нижче наведено назви ігор, які будуть додані до бібліотеки Boosteroid

  • Destiny 2 (Epic)
  • One-armed robber
  • Helltaker
  • The Survivalists
  • HELLDIVERS
  • Chillquarium
  • Yet Another Zombie Survivors
  • House Flipper 2

Тепер повернімось до тієї самої гри, які скасували. Наша команда чесно кажучи була шокована. Це гра під назвою Warhammer 40,000: Rogue Trader, яку за словами представників сервісу хмарного геймінгу Boosteroid не буде додано в бібліотеку з технічних причин. Про це нас сповістили додатково, вже після того, як в першому повідомленні ця гра була в списку новинок цього тижня.

Не сказати, що ми були шоковані появою цієї гри в Boosteroid, не сказати нічого. Ми не маємо інформації про те, чи знають власники українського сервісу хмарних ігор про те, хто саме є розробником цієї гри. Якщо ви також не знаєте, то ми вам розповімо. Гра Warhammer 40,000: Rogue Trader розробляється студією Owlcat Games — розробник відеоігор. Компанія заснована у 2016 році росіянами Олегом Шпільчевським та Олександром Мішуліним, як підрозділ my.games, компанії, що входить у mail.ru group. Звичайно, компанія зареєстрована на Кіпрі, але головний офіс знаходиться в Москві. Так от у нас виникло дуже велике питання до сервісу хмарного геймінгу Boosteroid, який по факту є українським, хоч і надає послуги в багатьох країнах світу, окрім росії. Сподіваємось, що це було хибна новина і власники сервісу в останню мить зрозуміли свою помилку. Але все покаже час, чи дійсно Warhammer 40,000: Rogue Trader не буде додано через технічні причини, чи все ж гру не додадуть через те, що її розробник по факту країна агресор.


Як вам новини цього тижня? Як вважаєте, чому саме Boosteroid відкликав Warhammer 40,000: Rogue Trader майже через кілька хвилин після новини про додавання гри до своєї бібліотеки? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.