Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додає Half-Life і багато інших ігор

Поділіться новиною з друзями

Ще один тиждень, ще одна партія ігор тепер доступна через український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid. Звичайно, деякі останні випуски тепер доступні через хмарну ігрову службу. Однак є також невелика пригода, яку оцінять багато геймерів старої школи: Half-Life, яка щойно отримала велике оновлення на честь свого 25-річчя. Без зайвих слів, подивімось на останні доповнення.

Нові ігри доступні через Boosteroid

Lethal Company

Кооперативний хоррор про пошук сміття на покинутих місяцях, щоб продати брухт Компанії. Ваше завдання — збирати металобрухт із покинутих індустріалізованих супутників, щоб виконати квоту прибутку компанії.

Half-Life

Дебютна гра Valve поєднує бойовик і пригоди з відзначеними нагородами технологіями, щоб створити жахливо реалістичний світ, у якому гравці повинні думати, щоб вижити. Він також містить захоплюючий багатокористувацький режим, який дозволяє грати проти друзів і ворогів.

Backpack Hero

Управління запасами roguelike! Збирайте рідкісні предмети, упорядковуйте свій рюкзак і перемагайте своїх ворогів!

Coral Island

Будьте тим, ким хочете, і відчуйте чарівний острів, живучи у своєму власному темпі — живіть за рахунок землі, вирощуйте тварин, налагоджуйте стосунки з різноманітними жителями міста та робіть світ навколо себе більш життєво важливим і гармонійним.

Stranded: Alien Dawn

Відкривайте новий світ у Stranded: Alien Dawn, симуляторі виживання на планеті, який віддає долю невеликої групи вигнаних у ваші руки. Викуйте свою історію через захоплюючий і захоплюючий стратегічний геймплей, приймаючи життєво важливі рішення, щоб захистити тих, хто вижив.

SANABI

SANABI — це захоплюючий стильний антиутопічний бойовик-платформер. Грайте за легендарного ветерана у відставці та використовуйте свою фірмову протезну руку, щоб стрибати через скелі та хмарочоси, пробиватися крізь кулі та пастки та перемагати могутніх ворогів.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.