Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додає додаткові ігри цього жовтня

Поділіться новиною з друзями

Після 10 доповнень минулого тижня Boosteroid продовжує розширювати свій каталог ігор. Останні доповнення до їх списку включають WitchSpring R, Wandering Sword, BeamNG.drive та деякі додаткові смаколики в розділі Встановлення. Обов’язково дійдіть до кінця публікації!

WitchSpring R — це рольова гра, яка занурює гравців у світ, наповнений чарівними персонажами та складними квестами. Його сюжетна лінія та ігрова механіка роблять гру обов’язковою для ентузіастів RPG.

Wandering Sword  — це пригодницька гра, яка веде гравців в епічну подорож чудово створеним світом. Завдяки складній бойовій системі та просторому світу він пропонує години досліджень і пригод.

BeamNG.drive  — це гра про водіння, яка пропонує майже безмежні можливості. Його фізичний механізм моделює кожен компонент транспортного засобу в режимі реального часу, що забезпечує реалістичну та високоточну динамічну поведінку.

Доступно на вкладці «Встановити»

Far Cry 5 — це пригодницький бойовик-шутер від першої особи від Ubisoft. Гравець бере на себе роль помічника шерифа, який бере участь у жорстокому конфлікті з культом кінця світу.

Дія Far Cry 6 розгортається на Ярі, вигаданому острові в Карибському морі, яким править «Президент» Антон Кастільо, який виховує свого сина Дієго, щоб наслідувати його правління. Гравець бере на себе роль партизанського солдата, який бореться за свободу і намагається відновити свою націю до колишньої слави.

Нарешті, My Hero Ultra Rumble — це безплатна MOBA-гра, заснована на популярному аніме-серіалі My Hero Academia. У грі є стрімкі дії та стратегічний геймплей, де командна робота та правильне використання вмінь можуть змінити хід битви.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.