Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додає 12 ігор від Nacon

Поділіться новиною з друзями

Після тривалого часу без жодних нових доповнень до своєї бібліотеки, сервіс хмарного геймінгу Boosteroid оголосив про додавання кількох нових ігор до своєї колекції. Вони задовольнять різноманітні смаки найвибагливіших геймерів. Останні ігри, які приєдналися до лінійки Boosteroid, включають 12 ігор від видавця Nacon.

Оновлення бібліотеки ігор Boosteroid

Roguebook

Прийміть виклик конструктора колод з унікальною механікою від розробників Faeria та Річарда Гарфілда, творця Magic: The Gathering. Створіть команду з двох героїв, розв’яжіть потужні комбо та переможете легенди Roguebook!

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Ви Кахал, могутній Гару, який вирішив піти у вигнання після того, як втратив контроль над своєю руйнівною люттю. Він може перетворюватися на вовка і Кріноса, величезного лютого звіра. Оволодійте своїми трьома формами та їхніми силами, щоб покарати тих, хто оскверняє Гею.

Session: Skate Sim

Створені скейтерами та для скейтбордів, подвійні ручки керування точно відтворюють ваші ноги на скейтборді для надреалістичного досвіду. Спробуйте культові скейт-споти в реальному житті, персоналізуйте свого скейтера та спорядження речами провідних брендів.

Chef Life: A Restaurant Simulator

Створіть і керуйте рестораном своєї мрії! Меню, закупівлі, декор, персонал, обладнання, клієнти… і не забувайте про власне приготування! Відчуйте повсякденне життя ресторатора та отримуйте свої нагороди від путівника Мішлена.

BLOOD BOWL 3

Жорстокий, божевільний, тактичний… це BLOOD BOWL! Культовий смертельний вид спорту повертається з новою відеогрою про фентезі-футбол, яка сумлінно використовує останні правила настільної гри та новий вміст. Створіть свою команду, а потім руйнуйте, винищуйте та махлюйте на своєму шляху до вершини… залишаючи своїх опонентів на кладовищі.

Vampire: The Masquerade – Swansong

Грайте за 3 вампірів, мудро користуйтеся їхніми здібностями та знайдіть правильний баланс між людською та тваринною сторонами в карколомній історії, у якій ваш вибір вирішить долю Бостона.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Isle of Man Tourist Trophy — найепічніша, найнебезпечніша та найвидовищніша гонка у світі. Це траса довжиною понад 60 км по дорогах острова Мен, включає 264 повороти та потребує потужних велосипедів, спеціально підготовлених для гонки.

Overpass 2

Визначте найкращі маршрути та баланс потужності, швидкості та точності для подолання перешкод за допомогою керування UTV, ATV або Rock Bouncer. Як в одиночному, так і в багатокористувацькому режимі ваш талант і вибір техніки мають значення.

Ad Infinitum

У Ad Infinitum ви граєте за німецького солдата, якого переслідують жахи Великої війни. Поки ваш розум бореться зі спогадами про ваш родинний дім і окопи на фронті, ви намагаєтеся розірвати нескінченне коло страждань.

Clash: Artifacts of Chaos

На якого полюють найманці ворога з незліченною силою, боєць Псевдо та істота під його захистом починають небезпечний квест на краю дивних земель.

Gangs of Sherwood

Бийтеся з арміями шерифа Ноттінгема та очоліть повстання, поодинці або в кооперативі до 4 гравців. Грайте за одного з веселунів, комбінуйте свої атаки та звільняйте людей у ​​цій футуристичній антиутопії, натхненній легендою про Робін Гуда

Steelrising

Париж, 1789 р. Французька революція була придушена кровопролиттям Людовика XVI та його безжальної механічної армії. Aegis, таємничий автоматний шедевр, повинен протистояти королівській армії наодинці, щоб врятувати історію в цій складній рольовій бойовій грі.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.