Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додав до бібліотеки 5 нових ігор, ще 2 отримали підтримку Epic Games

Хмарний ігровий сервіс Boosteroid додав 5 нових ігор, а дві гри отримали додаткові підтримку з магазину Epic Games. Тож погляньмо на ці ігри.
Поділіться новиною з друзями

Приготуйтеся до задоволення, хмарні геймери! Український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid розширив свою бібліотеку сімома захопливими новими іграми. Від епічних битв до чарівних богів, кожен хмарний гравець знайдеться щось для себе. Погляньмо разом на останні доповнення, які можуть просто змусити вас забути про вихід на вулицю у цю скажену спеку.

Нові ігри в Boosteroid

WARNO

Уявіть, що ви керуєте цілою армією зі свого дивана. За допомогою WARNO ви можете розробити стратегію та розгорнути свої військові підрозділи, як сучасний Сунь Цзи. Беріть участь у напружених битвах і перехитруйте супротивників, щоб здобути перемогу на полі бою. Це чудовий спосіб спрямувати свого внутрішнього командира та прийняти свій стратегічний геній.

Reus 2

Ви коли-небудь мріяли пограти в бога? Reus 2 дозволяє керувати могутніми гігантами, здатними змінити світ. Створюйте гори, ліси та океани, керуючи людською жадібністю та амбіціями. Бути божеством на один день – це захоплює. Крім того, це фантастичний засіб від стресу, особливо зараз.

Nine Sols

Вирушайте в пошуки разом з Ї, воїном зі спритністю котів, у чудово створеному світі, повному стародавніх таємниць і небезпечних ворогів. Nine Sols поєднує платформер, головоломки та бої в захопливу пригоду. Під час гри у вас виникне таке відчуття, ніби ви потрапили у фільм студії Ghibli, але з більшою дією та меншою кількістю моментів, що викликають сльози.

Esport Godfather

Ви впевнені, що можете домінувати у світі кіберспорту? Esport Godfather дозволяє створювати власну кіберспортивну команду та керувати нею, перетворюючи її з аматорів на світових чемпіонів. Керувати віртуальною спортивною командою надзвичайно захопливо.

Ships at Sea

Ну як, ви готові до плавання у відкритому морі? Ships at Sea дає вам можливість керувати власним флотом, від рибальських човнів до колосальних вантажних кораблів. Перевірте свої морські навички та стережіться піратів.

Ігри, які отримали підтримку інших магазинів

Chivalry II й Marvel’s Midnight Suns вже були доступні на Boosteroid через Steam. Але вони обидва щойно отримали підтримку Epic Game Store.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.