Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid 8 травня отримає 5 нових ігор

Український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid сьогодні поповнить свою бібліотеку ігор відразу 5 новинок. Погляньмо на ці ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Ми хотіли б поділитися з вами чудовою новиною. Сьогодні відбудеться чергове оновлення бібліотеки ігор хмарного ігрового сервісу Boosteroid. До бібліотеки буде додано відразу 5 нових ігор, які з’являться в хмарі 8 травня, о 18:00 за київським часом.

Нові ігри в Boosteroid

Hades II

Hades II — це захопливе продовження гри в підземелля, схоже на ізгоїв, у якому ви будете битися за межі Підземного світу, використовуючи темне чаклунство, щоб перемогти Титана часу. Гра нещодавно вийшла в дочасному доступі й вже була сприйнята ігровою спільнотою неймовірно позитивно. Про це говорять 86% позитивних відгуків у Steam та 80 тисяч одночасних гравців у день релізу.

Sker Ritual

Sker Ritual — хорор-шутер від першої особи, який був доволі позитивно сприйнятий гравцями. Його особливість це раундові бої на 4 гравців. Також можна грати в однокористувацькому режимі, здержуючи постійні навали Мовчунів. Від сьогодні ви можете зануритися в це пекло разом з друзями, за допомоги сервісу потокового передавання ігор Boosteroid.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes — це нова рольова розроблена Rabbit and Bear Studios і видана 505 Games 21 квітня цього року. На вашу долю випало найголовніше й найскладніше, а саме врятувати світ. Для цього вам доведеться керувати понад сотнею ігрових персонажів. Доля людства у ваших руках!

Rotwood

Rotwood — кооперативна гра створена Klei Entertainment. Вона вийшла в Steam в дочасному доступі 24 квітня 2024 року. Варто пам’ятати, що подібні ігри ще знаходяться на стадії розробки, то ж вони можуть і далі розроблятися, або ж розробник може припинити підтримку гри. У цій грі вам доведеться взяти під керування фентезійних істот, які мешкають у похмурому лісі. Як кажуть розробники для повного проходження гри вам знадобиться приблизно 25 годин.

Розділ Встановити

Max Payne 3

Max Payne 3, мабуть, єдина гра на сьогодні, яку знають всі геймери, особливо ветерани ігрової індустрії. Продовження культової франшизи Max Payne повертається з третьою частиною, де нам знову треба стати Максом Пейном — колишнім нью-йоркським детективом. Це похмурий шутер від третьої особи, який з моменту релізу у 2012 році завоював прихильність мільйонів геймерів.


Як вам сьогоднішній список ігор? На які ігри ви чекаєте понад усе? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.