Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid 15 травня додасть 6 нових ігор до своєї бібліотеки

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid 15 травня оновить свою бібліотеку ігор. Ви зможете випробувати відразу 6 нових ігор.
Поділіться новиною з друзями

Український хмарний ігровий сервіс Boosteroid оголосив приємні новини для своїх користувачів. Завтра, 15 травня 2024 року до бібліотеки буде додано відразу 6 нових ігор. Дуже часто користувачі критикують український сервіс за те, що вони відстають від конкурентів. Але цього разу у нас є приємна новина. В списку є ігри, які раніше були вже додані до конкурентів, але тепер ви зможете випробувати їх саме в Boosteroid.

Нові ігри в Boosteroid

FOUNDRY

Створіть механічно чудову фабрику та твір промислового мистецтва, інтегруючи своє творіння в навколишнє середовище у грі FOUNDRY. Встановіть свої машини далеко під поверхнею, високо в небі та скрізь між ними. Конструкція на основі сітки дає вам точний контроль над тим, де та що ви будуєте.

Приземліться на незвідану планету та досліджуйте процедурно згенеровану пісочницю. Подорожуйте густими джунглями, гігантськими гірськими хребтами та великими рівнинами, що тягнуться до горизонту.

Abiotic Factor

Abiotic Factor — це гра про виживання та крафт для 1-6 гравців, яка розгортається в глибинах підземного дослідницького центру. Вам доведеться опинитися між паранормальним провалом стримування, військовим хрестовим походом і хаосом з дюжини сфер. Найбільші уми світу повинні вижити й протистояти найбільшій загрозі всесвіту.

Farm Together 2

Farm Together 2 — це продовження симулятора фермерства обіцяє стати ще кращим і цікавішим як для однокористувацької, так і для кооперативної гри. Ви починаєте з невеликої ділянки землі та поступово розширюєте свою ферму до величезної сільськогосподарської імперії. У грі представлено широкий вибір культур, дерев та тварин, яких можна вирощувати. Також варто згадати про сотні нових предметів, які можна розблокувати та розмістити на своїй ділянці. Щоб прискорити виконання виснажливих завдань, в автоматичному режимі можна сісти на трактор та швидко впоратися з роботою.

Pummel Party

Pummel Party — це кумедна гра, в якій одночасно можуть взяти участь від 4 до 8 гравців. Вам потрібно перемогти своїх друзів або ШІ за допомогою різних предметів у цій надзвичайно цікавій настільній грі. Також ви будете змагатися разом з друзями в унікальних міні-іграх.

Саме у цій грі ви зможете чудово провести вільний час зі своїми друзями. Однак усе може закінчитися тотальною війною, в якій є місце як кумедним, так і прикрим моментам. У вашому арсеналі буде найрізноманітніша безглузда зброя та предмети, що робить ігровий процес ще веселішим. Руйнувати надії своїх друзів на перемогу ще ніколи не було так весело та приємно.

Little Kitty, Big City

Little Kitty, Big City — захоплива пригода, де вам належить влізти в шкуру звичайного кошеняти, що потрапило у велике місто. Вам доведеться подорожувати й шукати можливість спростити собі життя, принагідно виконуючи різні доручення. Також вам потрібно заводити нових друзів і просто насолоджуватись кожною хвилиною вашого вільного життя. Грати за пустотливого та гіперактивного кошеняти, що може бути краще. Вам буде уважно стежити за його станом, пересуванням і намагатися допомагати йому всіма силами.

Moose Miners

Ви можете керувати цією чудовою операцією з видобутку корисних копалин в Moose Miners, керованою, як ви вже здогадалися, лосем. Вам потрібно викопувати дорогоцінні камені та продають їх, і вам вирішувати, як витратити всі ці гроші. Гравці повинні найняти більше шахтарів і оновити їх спорядження, щоб вони могли копати глибше та знаходити ще більше цінних дорогоцінних каменів. І не забувайте про рейки та шахтні візки. Ви повинні постійно вдосконалювати їх, щоб потрапити глибше в шахту, де справжні скарби.

Також в сервісі хмарного геймінгу сповістили, що можливо буде додано ще одну гру. Яку саме нам не відомо. Все залежить від того, чи встигнуть в сервісі зробити всі необхідні дії для її додавання. Додатково ми сповістимо про зміни на своїй сторінці у соцмережі X (Twitter).


А як вам така новина? На яку з цих ігор чекали саме ви? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.