Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

В Samsung Gaming Hub з’являться ігри Blacknut

Поділіться новиною з друзями

Samsung оголосила про співпрацю з Blacknut, щоб запропонувати користувачам Samsung Gaming Hub доступ до безплатних хмарних ігор.

Щоб грати не потрібна підписка, все, що вам знадобиться, це сумісний пристрій Samsung із Samsung Gaming Hub. Ви можете переглянути список сумісних пристроїв ТУТ.

Ви також зможете грати в ці ігри за допомогою ряду ігрових контролерів, таких як контролер Xbox Wireless і контролер PlayStation Dualsense.

Ось безплатні ігри:

Overcooked 2

Велика кухня повертається з абсолютно новою порцією хаотичного приготування! Поверніться до Цибулевого Королівства та зберіть свою команду кухарів у класичному кооперативі на дивані або в онлайн-грі до чотирьох гравців. Тримайтеся за фартухи… знову час годувати світ!

Asphalt 9: Legends

Змагайтеся в захопливих реальних місцях на престижних автомобілях (Ferrari, Porsche, McLaren тощо), щоб збирати, покращувати та налаштовувати їх. Відчуйте насичений екшенами ігровий процес, який винагороджує вмілу гру та ризик в одно або багатокористувацькій грі. Оновлення гри з’являються з новими автомобілями, локаціями та функціями.

For The King

Це стратегічна рольова гра, яка поєднує в собі настільні елементи та елементи рогаликової гри в складній пригоді, яка охоплює різні царства. Вирушайте на самоті або грайте разом як онлайн, так і локально.

WRC 9: The Official Game

WRC є провідною франшизою симуляторів бездоріжжя. Він повертається з ще більш реалістичним ігровим процесом і більшим вмістом, ніж будь-коли: 3 нових ралі, 35 нових спецділянок, створення власних чемпіонатів і повністю перероблені звуки двигуна.

Arise: A Simple Story

Вирушайте в емоційну подорож втрати кохання свого життя. Керуйте часом, вирішуйте головоломки, змінюйте оточення, просуваючись вперед у гірко-солодкі спогади про минуле життя. Це історія про щастя і труднощі, радість і горе. Історія, яку колись переживе кожен з нас.

Golazo! Soccer League

Це динамічна аркадна футбольна гра з полями середнього розміру, без фолів і офсайдів. Просто чисте задоволення!

Minion Rush: Despicable Me

Для шанувальників Бридкий Я! Ви гратимете за міньйонів у цьому унікальному жанрі бігових ігор, змагаючись за перемогу в «Міньйоні року» та користуючись веселими гаджетами, які ви збираєте під час кожного забігу, і все це перемежовується веселою анімацією. У лігві Грю ви також дослідите його таємничі кімнати, не забуваючи збирати банани.

I Am Fish

«Я риба» — це чарівна пригодницька історія, заснована на фізиці, у головній ролі чотирьох безстрашних друзів-риб, яких насильно розлучили зі своїм домом в акваріумі зоомагазину. Пливіть, літайте, котіться та продирайтеся до відкритого океану, прагнучи отримати свободу та знову об’єднатися.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.