Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У War Thunder скоро можна буде грати в Blacknut

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut неочікувано додає нову гру до своєї бібліотеки. На цей раз до сервісу було додано War Thunder.
Поділіться новиною з друзями

Здійснюючи важливий крок для компанії в цілому, сервіс потокового передавання ігор Blacknut оголошує про свою співпрацю з Gaijin Entertainment. В результаті цього користувачі відсьогодні зможуть грати в популярну MMO гру War Thunder в хмарі. Це перша безплатна гра, яка приєдналася до каталогу Blacknut. Це точно потрібно розглядати як зовсім новий напрямок для платформи.

War Thunder з’являється в Blacknut

War Thunder, відомий своєю деталізованою військовою технікою та бойовими діями в повітрі, на суходолі та на морі. Зовсім скоро гра стане доступною для ширшої аудиторії завдяки потоковій хмарній технології Blacknut. Додавання гри до цього сервісу для хмарних ігор дозволить грати без нових ідентифікаторів гравців. саме це підкреслює легкість доступу та бездоганну інтеграцію.

Співпраця між цими двома компаніями спрямована на покращення ігрового досвіду, дозволяючи гравцям насолоджуватися War Thunder на різних пристроях. У гравців буде можливість користуватися хмарними збереженнями, гарантуючи, що прогрес ніколи не буде втрачений. Blacknut, який підтримує до п’яти профілів гравців, пропонує різноманітний каталог із понад 500 ігор преміум-класу та доступний у понад 60 країнах.

War Thunder буде офіційно запущено на платформі Blacknut 22 березня 2024 року з повним набором функцій кросплею. Наявні гравці War Thunder також матимуть можливість приєднатися до своїх поточних облікових записів, ще більше долаючи розрив між платформами.

Українським користувачам нагадуємо, що ця гра належить російській компанії-розробнику, тож грати в неї чи ні – це ваш вибір.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.