Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

LG і Blacknut запускають послугу підписки на телевізорах LG SmartTV

LG і та сервіс хмарного геймінгу Blacknut впроваджують інновації, надаючи хмарні відеоігри через операційну систему webOS на телевізорах LG.
Поділіться новиною з друзями

Компанія LG Electronics та хмарний ігровий сервіс Blacknut об’єдналися, щоб надати додаткові можливості хмарних ігор на смарт-телевізори LG у з додаванням Jackbox Party Starter і Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway. Відзначаючи зростання на 134% у порівнянні з минулим роком кількості відкривань хмарних ігрових додатків і збільшення на 145% кількості унікальних телевізорів, які відкривають хмарні ігрові програми, LG й Blacknut прагнуть задовольнити зростаючі потреби споживачів, продовжуючи пропонувати цінність і преміум-клас досвід роботи з платформою webOS LG.

Співпраця LG Electronics та Blacknut Cloud Gaming

Тепер клієнти можуть отримати доступ до ігор і встановити їх з магазину додатків WebOS від LG на телевізорах LG Smart TV. Після завантаження хмарні геймери можуть грати в 30-хвилинну безплатну демо-версію, перш ніж розблокувати повну гру за невелику щомісячну плату за передплату без укладання контракту.

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway пропонує стрімкі сімейні перегони за участю улюблених персонажів Nickelodeon, динамічні траси та різноманітні настроювані картинги для задоволення та змагання. У гоночну гру можна грати в режимі Solo або Multiplayer за допомогою контролера Bluetooth або під’єднавши до чотирьох геймпадів одночасно для вечірки.

Jackbox Party Starter — це колекція найпопулярніших ігор Jackbox, включаючи Trivia Murder Party 2, Tee KO та Quiplash 3, усі вони розроблені як початкова точка для франшизи, що робить її ідеальною відправною точкою для нових гравців Jackbox у Blacknut. Колекція багатокористувацьких ігор ідеально підходить для розпалювання командного духу змагання на робочих заходах, днях народженнях, зустрічах, сімейному відпочинку тощо. В ігри можна грати за допомогою пульта дистанційного керування, геймпада та інноваційного використання мобільних пристроїв як контролерів, що дозволяє будь-кому, хто має підключений до інтернету телефон, планшет або ноутбук, приєднатися до гри без необхідності використання додаткових ігрових контролерів.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.