Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

HKT стає першим постачальником телекомунікаційних послуг у Гонконзі, який співпрацює з Blacknut

Поділіться новиною з друзями

Після підписки на послугу Blacknut клієнти можуть насолоджуватися хмарними іграми із широким переліком ігор, включно з популярними AAA-іграми, такими як Sniper Ghost Warrior 3, Overcooked!2 і Moving Out. Просто встановіть додаток на пристроях, включаючи смартфони, планшети, комп’ютери та смарт-телевізори, без додаткових витрат і окремих завантажень. Ігровий процес клієнтів не буде перериватися покупками чи рекламою в грі.

Кожна підписка дозволяє створити до п’яти незалежних облікових записів, щоб різні члени сім’ї могли грати на різних смарт-пристроях одночасно. Платформа також підтримує незалежне збереження в хмарі, що дозволяє зберігати особистий прогрес гри в окремих облікових записах.

Про HKT

Бувши першим постачальником телекомунікаційних послуг у Гонконзі, який співпрацює з Blacknut, HKT використовує власні можливості фіксованого широкосмугового зв’язку з низькою затримкою та можливості мобільного зв’язку 5G для підтримки хмарних ігрових сервісів. Завдяки технології Cloud Edge, прийнятій Blacknut, ігрові обчислювальні ресурси розгортаються ближче до користувачів, забезпечуючи клієнтам високоякісні, плавні ігри з низькою затримкою.

Клієнти csl, NETVIGATOR, Now TV і HKT можуть насолоджуватися хмарним ігровим сервісом Blacknut за щомісячну плату в розмірі 49 HK$*. Крім того, відтепер і до 29 лютого 2024 року клієнти, які підписалися на 24-місячний сервіс хмарних ігор Blacknut, можуть придбати ігровий контролер SteelSeries Stratus Duo (рекомендована роздрібна ціна: 659 гонконзьких доларів) або SteelSeries Nimbus+ (рекомендована роздрібна ціна: 598 гонконзьких доларів). ціна зі знижкою 99 HK$

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://www.hkcsl.com/en/blacknut-standalone/

Ігри з низькою затримкою стають можливими завдяки найсучаснішому оптоволокну HKT та інфраструктурі 5G, яка забезпечує пряме з’єднання від ваших пристроїв до ігрового сервера («пряме з’єднання» означає пряме підключення до Інтернету між широкосмуговим зв’язком NETVIGATOR service/csl 5G мобільна мережа та ігрові сервери Blacknut). Для використання цієї функції потрібне підключення до Інтернету за допомогою широкосмугової служби NETVIGATOR Fibre-to-the-Home або мобільної служби 5G. Фактична продуктивність може залежати від пристрою клієнта, технології, використання мережі та програмного забезпечення. Також залежить від конфігурації та покриття мережі, обсягу використання, пропускної здатності за кордоном, розташування ігрового сервера та різноманітних інших зовнішніх факторів.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.