Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut завершує жовтень із 5 новими іграми

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарних ігор Blacknut додав 5 нових ігор до свого каталогу, додавши ще більшої вартості моделі підписки «все, що можна з’їсти». Раніше цього місяця Blacknut включив кілька нових ігор, зокрема Syberia: The World Before. Крім того, компанія оголосила про нове партнерство з SOEDESCO.

Нові ігри тепер доступні на Blacknut

Lovecraft’s Untold Stories 2

Lovecraft’s Untold Stories 2 — це продовження першої рольової екшн-ігри з шахрайськими елементами, заснованої на Mythos Lovecraft’s. Абсолютно нова графіка, нова складна система крафта для створення вашого обладнання.

HYPERVIOLENT

Стародавнє зло прокинулося в глибинах віддаленого шахтарського астероїда, виведене зі сну людською жадобою влади. Не знаючи, ви відповідаєте на сигнал лиха й потрапляєте в мілину в оточенні жахливих ворогів.

Arkanoid – Eternal Battle

Відкрийте для себе емблематичний блок-розбивач у повністю оновленій версії гри! Класичні елементи франшизи обов’язково повернуться з абсолютно новим виглядом, новими правилами, а також новими ефектами, бонусами та функціями.

Glitchrunners

У Glitchrunners панує хаотичний хаос із п’ятьма гравцями – локальна багатокористувацька гра, яка поглине Вас на багато часу.

Saint Kotar

Розслідуйте зникнення вашого родича в окультному місті Свєті-Котар, перемикаючись між суперечливими реаліями очима двох благочестивих чоловіків.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.