Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut & Wyplay об’єднують зусилля для розгортання хмарних ігор Blacknut

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut оголошує про співпрацю з оператором платного телебачення Wyplay. Погляньмо ближче, що це нам дає.
Поділіться новиною з друзями

Інноваційний постачальник програмного забезпечення платного телебачення Wyplay й сервіс хмарного геймінгу Blacknut, провідний у світі сервіс хмарних ігор для гравців, об’єднують зусилля. Ця співпраця націлена, щоб надати досвід хмарних ігор основним потоковим платформам і телевізійним операторам на 6 континентах.

У новому партнерстві Wyplay і Blacknut співпрацюють, щоб надавати хмарні ігрові рішення операторам платного телебачення Wyplay по всьому світу. Партнерство стане першою ігровою пропозицією постачальника програмного забезпечення платного телебачення, а Blacknut — першим партнером платформи для потокового передавання ігор.

Прагнучи до досконалості, французька компанія Wyplay зарекомендувала себе як провідний гравець у галузі, надаючи найсучасніші програмні рішення для приставок і роздрібних пристроїв. Технологія Wyplay легко інтегрується з різноманітними пристроями, пропонуючи універсальну та інклюзивну платформу для глядачів у всьому світі.

Wyplay зі своїми професійними послугами та пропозицією продуктів надає рішення для провідних операторів платного телебачення Tier-1 для зменшення витрат і підвищення прибутків. Wyplay супроводжує операторів, мовників і стрімінгових компаній у виконанні їхніх проєктів і їх інноваційної дорожньої карти. Включаючи нові технології, як-от децентралізований CDN із підтримкою штучного інтелекту, і нові функції, такі як Blacknut.

Завдяки перевіреному досвіду надання виняткових рішень, Wyplay формує майбутнє телевізійних технологій, що робить його неоціненним партнером для тих, хто прагне розширити доступ до преміум-контенту в постійно змінюваному ландшафті цифрових розваг. З Wyplay ми раді надати ще більшій кількості потенційних геймерів доступ до їхніх улюблених ігор через легкодоступний якісний інтерфейс.

Олів’є Аваро, генеральний директор Blacknut

Blacknut Cloud Gaming — це онлайн-сервіс потокової передачі ігор на основі підписки, який дозволяє використовувати до 5 різних профілів гравців, доступних одночасно. Підписки Blacknut необмежені та все включено, без додаткових покупок у додатку для ігор чи надбудов, а також реклами. Колекція з понад 500 відеоігор преміум-класу транслюється в хмарі, і в них можна грати на будь-яких підключених пристроях, включаючи сумісні планшети, ноутбуки, ПК, смартфони та телевізори SmartTV, завдяки унікальній публічно-приватній хмарній інфраструктурі. Крім того, Blacknut пропонує доступ до значної бібліотеки ігрових ресурсів для дітей і керованих сімейних функцій, включаючи батьківський контроль із захистом PIN-коду, що ідеально підходить для тих, хто грає у вітальні, і друзів, щоб грати разом. Адаптовані рішення Blacknut 360 для інтеграції телевізійних приставок разом із професійними послугами Wyplay є ключовою ціннісною пропозицією для її розміщення на ринку B2B Pay TV.

Ми дуже раді додати Blacknut до нашого портфоліо. Blacknut довів, що пропонує унікальне рішення з дивовижним каталогом ігор, призначених для всієї родини. Це ідеальний варіант для клієнтів Wyplay, які хочуть отримати нові враження.

Арно Альбелла, віце-президент Wyplay із продажу та маркетингу

Оскільки прогнозується, що ринок хмарних ігор досягне 6,91 мільярда доларів США до кінця 2024 року зі зростаючою траєкторією протягом наступного десятиліття, ігрове партнерство є очевидним наступним кроком для Wyplay і свідченням процвітаючого продовження 40+ B2B-партнерів Blacknut.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.