Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut та Mobile Arts розпочинають нове партнерство

Blacknut та Mobile Arts розпочинають нове партнерство для підтримки ринку хмарних ігор на 6 мільярдів доларів США.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut й Mobile Arts раді оголосити про своє нове партнерство, щоб розширити пропозиції продуктів хмарних ігор у телекомунікаційному просторі для партнерів по всьому світу. Станом на червень 2024 року очікується, що ринок хмарних ігор матиме значні річні темпи зростання (CAGR 2024-2027) на 39,38%, що призведе до прогнозованого обсягу ринку 18,71 мільярда доларів США до 2027 року. Ринок вже оцінюється в суми, що перевищують шість мільярдів доларів. Поряд із цим значним зростанням ринку, гравці в хмарні ігри ростуть безпрецедентними темпами. Очікується, що кількість користувачів досягне 493,0 млн до 2027 року, і який кращий спосіб залучити цю активну та мотивовану аудиторію, ніж використання пристроїв, які вони вже мають.

Нове партнерство двох гігантів

Ми раді співпрацювати з Blacknut, щоб надати користувачам першокласні хмарні ігри. Завдяки нашим встановленим зв’язкам і технології DCB ми прагнемо розширити хмарні ігри в регіоні MENA, щоб надати користувачам найкращий ігровий досвід. Ця співпраця є значним кроком вперед для Mobile Arts у підтримці преміум-брендів у розширенні їх охоплення на неосвоєних ринках.

Джаміл Гейт

Mobile Arts є провідним постачальником технологій у регіоні EMEA, який спеціалізується на пропонуванні готових рішень для преміум-контенту та брендів, які надають їм доступ до підключення до прямого оператора зв’язку (DCB) і послуги залучення користувачів, щоб полегшити доступ до мобільних додаткових послуг (mVAS). ), що в кінцевому підсумку скорочує час виходу на ринок.

Створення нових каналів, таких як телекомунікаційні партнерства, має важливе значення для того, щоб зробити ігри доступними для всіх. Використовуючи ці партнерства, ми можемо надати високоякісні ігрові враження ширшій аудиторії, гарантуючи, що більше людей зможуть насолоджуватися яскравим світом ігор і взаємодіяти з ним.

Олівер Аваро, генеральний директор Blacknut Cloud Gaming

Завдяки цій співпраці Blacknut використовуватиме готове рішення Mobile Arts для монетизації під ключ, скориставшись перевагами попередньо встановлених з’єднань DCB. Це дозволить Blacknut значно вийти на різні ринки та використовувати платформу монетизації MobileArts, мінімізуючи ризики залучення користувачів.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.