Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut розповідає про розробку пілотної програми безплатної гри в США

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut підсумовує технічну роботу та розробки, необхідні для розгортання першої у своєму роді безплатної пілотної гри, яка дебютувала в американському ігровому центрі Samsung Gaming Hub для телевізорів Smart TV у листопаді 2023 року.

У листопаді 2023 року хмарний ігровий сервіс Blacknut запустив новий досвід для користувачів Samsung Smart TV у США: «Пілотну безплатну гру», де користувачі могли отримати доступ до вибору хмарних ігор преміум-класу без входу в обліковий запис або підписки — це перший гарний досвід для геймерів Smart TV. Цей досвід став можливим завдяки розгортанню спеціальної виділеної хмарної мережі підтримки, що підтримується унікальною гібридною публічно-приватною хмарною інфраструктурою Blacknut із підтримкою GPU. Це реалізовано у співпраці зі стратегічними хмарними партнерами, а також розробці та створенні нового, повністю налаштованого інтерфейсу користувача. Крім того, обидва компоненти досвіду були розроблені талановитою командою спеціально для Samsung Gaming Hub і доставлені менш ніж за 2 місяці.

Коротко про можливості Blacknut

Blacknut — провідний у світі хмарний ігровий сервіс, призначений для широкої аудиторії геймерів. Постачальник послуг хмарних ігор наразі співпрацює з більш ніж 150 відомими видавцями, завдяки чому в каталозі понад 600 преміальних ігор.

Сервіс регулярно надає найшвидше рішення для виходу на ринок для хмарних ігор преміум-класу, дозволяючи партнерам отримати вигоду від передової хмарної інфраструктури. Ця інфраструктура готова та розгортається в усьому світі, поряд з інтеграцією SDK та пропозиціями бізнес-рішень. Проєкт для Samsung Gaming Hub використав найкращі технічні знання та можливості Blacknut. Це підкреслює здатність команд створювати індивідуальні рішення для будь-якого типу та розміру ринку.

Проєкт

Щоб підтримати аудиторію Samsung Gaming Hub, команда Blacknut успішно розгорнула передову інфраструктуру хмарних точок присутності (PoPs) у партнерстві зі стратегічними хмарними партнерами Blacknut Tencent, Piknik, GCP і, зокрема, Radian Arc. Radian Arc, перший у своєму класі хмарний постачальник графічних процесорів Edge, який базується на технологіях AMD і підтримується технологією спеціально розробленого графічного процесора Supermicro, є постійним стратегічним партнером Blacknut у хмарі. Для розгортання безплатного проєкту для Samsung Gaming Hub Radian Arc стратегічно збільшив три критичні точки доступу в Сполучених Штатах, щоб забезпечити ігровий досвід із наднизькою затримкою, високоякісною графікою та широким спектром підтримуваних пристроїв. Крім того, враховуючи успіх пілотної програми безплатної гри, провідний постачальник хмарних технологій тепер планує збільшити потужність у цих стратегічних місцях, а також розширити роботу в нових місцях у 2024 році.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.