Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut розпочинає 2024 рік 6 новими іграми

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut відомий своїм різноманітним ігровим каталогом. Нещодавно ним було оголошено про додавання кількох нових ігор на свою платформу, розширюючи діапазон жанрів і досвіду, доступних для його підписників. Фактично, це перші нові ігри, які буде додано у 2024 році.

Нові ігри Blacknut у січні 2024 року

Defunct

Інді-пригодницька гра, де гравцям доведеться керувати зламаним роботом, який мчить крізь яскравий, футуристичний ігровий простір, використовуючи гравітацію як свого союзника, щоб орієнтуватися на місцевості та знаходити дорогу додому.

Truck Driver

Це гра-симулятор, у якій гравці сідають за кермо великої вантажівки. Гравцям пропонується можливість відчути життя водія вантажівки з усіма викликами та винагородами професії. Перевозьте величезні вантажі по всій країні. Вантажі різні – від деревини з лісопильні до цистерни з паливом, або довжелезного причепа з крихким вантажем.

Charon’s Staircase

Таємнича гра в жанрі хоррор, яка запрошує гравців зануритися в темний світ, наповнений таємницями та нестерпним минулим. Розгадуйте головоломки та розкривайте правду за зловісним сюжетом. Ця гра точно сподобається шанувальникам цього жахливого жанру ігор.

Adam’s Venture Chronicle

Кіберпанк-підземелля, що поєднує рух на основі сітки з елементами, схожими на ізгоїв. Гравцям доведеться керувати командою клонованих агентів у антиутопічному світі.

Conglomerate 451

Це відеогра де гравцям потрібно сканувати підземелля. Ви повинні здобути перемогу над корумпованими корпораціями, що мають контроль над вашим кіберпанк-місто.

Aurora: A Child’s Journey

І остання, але не менш важлива – зворушлива сюжетна гра, яка досліджує вплив забруднення очима дитини, містить елементи розгадування головоломок і гострий сюжет.

З цими новими іграми Blacknut починає 2024 рік і продовжує розширювати свою бібліотеку хмарних ігор, гарантуючи, що на їхньому хмарному ігровому сервісі геймери завжди знайдуть щось нове та захопливе.

А як вам такі доповнення? Чи знайшли ви щось саме для себе в цій бібліотеці новинок? Дайте нам знати в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.