Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut додає 4 останні релізи від французького розробника Microids

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut розширює бібліотеку ігор завдяки французькому розробнику Microids. Погляньмо на нові ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut розширив свій каталог ігор, додавши кілька від Microids. Ці нові доповнення надають перевагу передплатникам, пропонуючи різноманітні варіанти ігрового процесу. Давайте детальніше розглянемо ігри, які були додані до бібліотеки.

Нові ігри Microids тепер доступні в Blacknut

Astérix & Obélix Slap Them All 2

Шанувальники культового галльського дуету тепер можуть насолодитися цією насиченою екшном пригодою. Приєднуйтесь до Астерікса та Обелікса, які вирушають у веселу подорож, наповнену жартівливим гумором, епічними битвами та розумними головоломками.

Smurfs Kart

Стрімко пересувайтесь чарівним світом Смурфів у цій грі про перегони на карті. Виберіть улюбленого персонажа-смурфа, налаштуйте свій карт і змагайтеся з друзями чи противниками зі штучним інтелектом. Завдяки химерним трасам і бонусам Smurfs Kart переносить магію улюбленої франшизи в хмарні ігри.

Inspector Gadget – MAD Time Party

Приготуйтеся до розваг, наповнених гаджетами! Грайте за незграбного, але милого інспектора Гаджета та допоможіть йому розгадати таємниці, зловити лиходіїв і врятувати ситуацію. Завдяки дивним гаджетам і персонажам, що запам’ятовуються, ця гра обіцяє багато годин розваг.

The Sisters 2 – Road to Fame

Остання частина пригод двох сестер, де вони збираються стати найкращими впливовими особами в соціальній мережі, відомій як «Sis-Tok». І гра для вечірок, у яку можна грати з друзями, і пригода у відкритому світі для одиночної гри.

Незалежно від того, звичайний ви гравець чи відданий ентузіаст, різноманітний вибір Blacknut гарантує, що кожен знайде щось для себе.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.