Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У Antstream Arcade з’явилися дві нові гри

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade це ретро-ігрова платформа. Цього разу було додано дві нові гри до хмарного ігрового сервісу, обидві з яких були запрограмовані на лінійці 8-розрядних комп’ютерів Atari. Отже, обговорімо ці ігри.

Crystal Castles (Atari 8-Bit)

Перша гра є трохи чітом, оскільки на Antstream вже є версія цієї гри. Однак саме ця версія графічно краща за ту, що вже присутня в бібліотеці. Crystal Castles — це гра, у якій ви граєте за ведмедя Бентлі, який має зібрати всі дорогоцінні камені із замків на різних рівнях. Поява цієї гри є гарною новиною – особливо тому, що попередня версія цієї гри на Antstream Arcade мала меншу потужність, оскільки нова версія створена з 8-розрядного комп’ютера Atari. Інша версія Atari 2600, навпаки, відома тим, що є набагато примітивнішою, коли йдеться про графіку та музичне супроводження. Отже, це не просто оновлення версії гри, а абсолютно нова гра, що повинна привернути увагу ще більшої кількості гравців.

Yoomp (Atari 8-Bit)

Наступна гра — ще одна гра з лінійки 8-розрядних комп’ютерів Atari, і ця гра — Yoomp! Офіційний опис говорить: «Пройдіть свій шлях через цю трубчасту гру, наповнену 21 рівнем складності, що постійно зростає та 5 унікальними локаціями, що привертають вашу увагу». Ця гра тепер доступна для передплатників Antstream Arcade. Нам здається, що прихильники подібного жанру ретро-ігор будуть неймовірно задоволені.


Як вам новини цього тижня? Наша команда обов’язково спробує пройти всі ці ігри, поринувши в дитинство. А як вам ці ігри? Чи вважаєте ви, що Antstream Arcade потрібно додавати більше ігор з платформи Atari 8-біт? Ми так точно вважаємо, що потрібно більше подібних ігор. Що ж стосується відношення до сервісу хмарних ретро-ігор, то це взагалі щось неймовірне. Останнім часом мені особливо хочеться заглибитись в дитинство, згадуючи всі ці 8-бітні ігри. Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.