Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Підбиваємо підсумки Antstream Connect March 2024: які ігри нам чекати в березні

Вчора пройшла презентація Antstream Connect 2024. Були показані дуже несподівані ігри, які незабаром з'являться в Antstream Arcade.
Поділіться новиною з друзями

Вчора, 8 березня сервіс хмарного геймінгу орієнтований на ретро-ігри Antstream Arcade провів перший у 2024 році захід «Antstream Connect». Сьогодні ми підіб’ємо підсумки цієї презентації та розглянемо які саме ігри на варто очікувати.

Що нам показали на Antstream Connect March 2024

Legend (PlayStation One)

Першою грою, яку було підтверджено, стала Legend від Piko Interactive. Legend — це тривимірна пригодницька гра, де ви повинні взяти під контроль лицаря та спробувати перемогти злого сина вашого короля, перш ніж він знищить ваше королівство.

Stone Protectors (SNES)

Разом із видавцем Piko Interactive вийшла гра Stone Protectors. У цій грі ви граєте за п’ятьох героїв, які повинні битися з ворогами, щоб отримати кристали Зока та повернути їх усіх у королівство. Цікаво, що ви можете придбати різну зброю протягом десяти рівнів. Однак лише певні герої можуть використовувати певну зброю.

Radikal Bikers (PlayStation One)

Третьою грою, анонсованою на Antstream Connect March 2024, була Radikal Bikers. Це гра з доставляння піци в дусі Crazy Taxi. Однак ця гра є перетворенням аркадної гри PlayStation і спочатку була випущена лише в європейських країнах. Тепер Piko Interactive представляє цю гру в Antstream Arcade по всьому світу.

Truxton (Arcade)

Четвертою грою, анонсованою на заході, була аркадна гра Truxton. У цьому шутері з бічним прокручуванням ви летите крізь хвилі космічних кораблів і повинні намагатися уникнути знищення.

Thunder Hoop (Arcade)

Наступна гра — Thunder Hoop, ще одна аркадна гра від Piko Interactive. Ця гра є екшн-платформером із боковим прокручуванням, де ви повинні прорватися крізь лабораторію та втекти. Це ще одна чудова гра, яку Piko приносить на платформу Antstream.

Hellfire (Arcade)

Далі в нашому списку — ще один шутер із бічним прокручуванням, і це класична аркадна гра Hellfire. Ця гра схожа на більшість інших ігор такого жанру. Однак основними відмінностями є музика, графіка та спрайти в грі.

Worms Armageddon (PlayStation)

Наступна гра в нашому списку походить від видавця Team 17. Це популярна гра Worms Armageddon, гра із серії  Worms. У цій грі ви можете змагатися зі своїми друзями, намагаючись підірвати армію хробаків своїх ворогів і стати королем черв’яків.

Snow Bros Nick And Tom (Arcade)

Останньою анонсованою грою стала класична Snow Bros Nick and Tom, весела аркадна гра на платформі. Це ще одна класична аркадна гра.

Переглянути Antstream Connect March 2024 ви можете на відео нижче.


А як вам презентація Antstream Connect March 2024? Які ігри чекали саме ви? Напишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.