Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Чому Antstream Arcade має дозволяти користувачам купувати ігри

Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade — це ретро-ігровий сервіс хмарного геймінгу, який пропонує понад 1300 відеоігор. Однак за останній рік Antstream Arcade втратив понад сотню ігор, тому поговорімо про те, як цей сервіс хмарних ігор може покращити свою мету щодо збереження ігор, дозволивши користувачам купувати їх.

Дозвіл геймерам купувати ретро-ігри матиме переваги

Перше, на що ми хотіли б звернути увагу, це на той факт, що геймери, швидше за все, будуть готові придбати копії цих ретро-ігор за низькою ціною. Деякі відомі видавці, які вже продають кілька своїх ретро-ігор на таких платформах, як Steam, включають Atari та Piko Interactive. Тому додавання їхніх ігор як потенційних варіантів покупки на Antstream може призвести до того, що більше ретро-ігор зможе перейти на ігрову платформу, що також призведе до більшої кількості клієнтів, які підписуються на Antstream. Також сервіс може спокусити видавців ігор, які, ймовірно, захопляться пошуком ігор на Antstream.

Деякі відомі видавці ігор, які нещодавно вилучили ігри з Antstream, включають Warner Brothers Games і Codemasters, що викликало негативну реакцію з боку шанувальників хмарного сервісу з ретро-іграми, які не очікували, що такі гучні ігри, як Mortal Kombat або Dizzy The Adventurer, будуть видалені. Пропонуючи можливість купувати ігри, більш імовірно, що не буде такої сильної реакції, коли ігри залишать службу підписки Antstream.

Пропонуємо видавцям ігор кращу пропозицію

Давайте будемо чесними, нікому не подобається, коли відеогру знімають із цифрової ігрової платформи. Тому якби Antstream дозволив нам фактично купувати ігри на його платформі, це було б навіть краще для видавців ігор, які прагнуть краще монетизувати свої класичні ігри. Такі видавці ігор, як Namco, Piko Interactive й Atari, ймовірно, стали б більш відкритими до довгострокових ліцензій на свої класичні відеоігри, якби Antstream дозволив гравцям купувати копії тих самих ігор за низькою ціною. Це також призведе до того, що Antstream стане більш помітною платформою для хмарних ігор, оскільки потенційні пропозиції ігор можуть практично подвоїтися, оскільки ви мали б видавців, які могли б домовитися з Antstream. Про те, щоб пропонувати деякі ігри як придбання, інші треба встановити як частину підписки Antstream.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.