Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade запускається на iOS

Хмарний ігровий сервіс Antstream Arcade, який має величезну бібліотеку ретро-ігор, нарешті запускає свій додаток для iOS.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, орієнтований на ретро-ігри, пропонує геймерам понад 1300 ігор, нарешті відкрив свої двері для користувачів платформи iOS. Але все ж таки ситуація, мабуть, зворотня – можливо, саме Apple дозволила сервіс потокового передавання ігор. Ми давно знаємо і слідкуємо за війною Apple з хмарними ігровими сервісами. Отже, відтепер, схожу, війна потроху вщухає і розробник iPhone дозволив гравцям все ж таки грати в хмарі і встановити саме додаток, а не у випадку з іншими подібними сервісами – грати лише за допомоги браузера. Якщо у вас є iPhone, iPad, то ви можете завантажити додаток Antstream Arcade вже зараз.

Antstream Arcade на iOS

Грайте в понад 1300 ретро-ігор і насолоджуйтесь іграми все життя. Тисяча світів, у які можна пограти. Відкрийте для себе ігри на все життя, неперевершені ретро-ігри з Antstream Arcade. Пориньте у величезну колекцію з понад 1300 класичних ігор, до яких щотижня додаються нові ігри. Подорожуйте незліченними жанрами та епохами, від аркадних легенд до заповітної класики консолей, і все це транслюється прямо на ваш телефон або планшет, не замислюючись із програмним забезпеченням чи емуляторами.

Унікальні функції:

– Щотижневі глобальні турніри: змагайтеся з гравцями з усього світу в захопливих турнірах, які перевіряють ваші навички та підвищують рівень вашого ігрового досвіду.

– Завдання міні-ігор: насолоджуйтесь понад 600 завданнями міні-ігор, з новими завданнями, які вводяться щотижня, щоб отримати нові досягнення та відкрити для себе більше ігор.

– Giant Slayer: доведіть свою майстерність в іграх, здобуваючи високі бали та перемагаючи найскладніші випробування від спільноти, щоб отримати максимальне право похвалитися.

– Завдання гравцям: кидайте виклик іншим гравцям і друзям безпосередньо за високі бали для невимушених змагань, де б вони не були.

– Couch Co-Op Gameplay: переживіть ностальгію локальної багатокористувацької гри за допомогою couch co-op гри, збираючи разом друзів і родину.

– Antstream Arcade пропонує зручність збереження ігор у хмарі, дозволяючи вам продовжити гру з того місця, де ви зупинилися. Відчуйте магію ретро-ігор із легкістю та потужністю сучасної потокової технології.

– Вирушайте в подорож тисячею світів ігрових пригод разом з Antstream Arcade сьогодні!

ВАЖЛИВО: Antstream Arcade — це хмарний потоковий сервіс. Ігровий процес гравця може відрізнятися залежно від стабільності та швидкості вашого інтернет-з’єднання.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.