Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade представлено на автомобілях Mercedes-Benz

Поділіться новиною з друзями

Ідея про те, щоб користуватися сервісом хмарного геймінгу і грати у ретро-ігри за допомоги Anstream Arcade у вашому автомобілі, існує вже давно, але якщо ви власник Mercedes-Benz, тепер ви можете втілити свою мрію в реальність. Співпраця між хмарним ігровим сервісом і автомобільним виробником дала свої результати й досить швидко.

Antstream Arcade, тепер працює на Mercedes-Benz

Antstream Arcade вирішила запустити свою ігрову платформу для ретро-ігор на лінійці автомобілів Mercedes-Benz. Про це було заявлено під час виставки CES 2024, яка проходила цього тижня у Лас-Вегасі. Раніше вже надходили новини про те, що сервіс потокового передавання ретро-ігор буде додано в автомобілі Mercedes-Benz. Про це було оголошено ще в березні минулого року. Хоча включення Antstream на нову платформу є захопливим, ми все ж маємо деякі хвилювання щодо водіїв, які можуть спричинити аварії. Ми маємо на увазі їх надмірну захопленість іграми, щоб звертати увагу на дорогу. Звичайно це цікава співпраця, проте ми наполегливо радимо водіям не грати за кермом, навіть, якщо ви знаходитесь у пробці. Вся ваша увага повинна бути спрямована на дорожній рух. Якщо вже так захотілося пограти в улюблену гру минулих років, робіть це на автомобільних стоянках, або в місцях, де немає руху інших автомобілів. Порада він нашого експерта – можна грати очікуючи дружину з магазина, або коли ви поспішаєте до друзів на вечірку. У вас точно буде кілька вільних годин часу. Звичайно, це все жарти, але все ж вони взяті з реального життя.


У вас вже є автомобіль Mercedes-Benz? Напишіть нам свої враження від такої новини. Чи збираєтеся ви скористатися нашими порадами й перевірити Antstream Arcade у своєму авто? Скажу від себе – я точно скористаюся цими порадами та сервісом хмарного геймінгу, щоб пограти у свої улюблені ігри минулих десятиліть. Сподіваємося, що ви також скористаєтесь цією пропозицією.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.