Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade отримує дві чудові гри

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade продовжує наповнювати свою бібліотеку ретро-ігор. Сьогодні сервіс отримує дві нові гри.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного ретро-геймінгу Antstream Arcade, який має у своїй бібліотеці вже понад 1300 ігор, додав дві нові відеоігри до свого каталогу, що постійно зростає. Одна з цих ігор є незрозумілою класикою японських аркад, а інша була випущена на мікрокомп’ютерах Amstrad.

Нові ігри в бібліотеці Antstream Arcade

Zippy Bug (Arcade)

Перша гра, яку ми отримуємо в хмарному ігровому сервісі Antstream, — класична аркада Data East, відома як Zippy Bug. Головним завданням є перемогти демона-павука та врятувати принцесу Пудинг. Це цікава гра, про яку ми не чули вже дуже багато років, не кажучи вже про те, що її опублікував Data East. Якщо вас цікавлять екшн-ігри 1980-х років, то ми рекомендуємо вам переглянути цю гру та згадати свє дитинство чи вперше її спробувати.

The Way Of the Exploding Fist (Amstrad)

Наступна ретро-відеогра в нашому списку це гра від Piko Interactive – The Way Of The Exploding Fist. У цій грі ви повинні продемонструвати свій шквал кулаків у битві один на один. Якщо ви були фанатом таких ігор, як Karateka, то вам обов’язково варто ознайомитися з цією ретро-відеогрою.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.