Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade оголошує, що тепер ви можете грати в деякі ігри безплатно

Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade, ретро ігровий сервіс хмарного геймінгу з понад 1400 іграми, сьогодні оголосив про нову функцію, яка дозволяє геймерам безплатно грати в деякі ігри на цій платформі. Тож розберімось разом, що це за безплатний рівень і у що саме можна буде пограти.

Як грати в аркадні ігри за допомоги Antstream Arcade безплатно

Antstream Arcade сьогодні анонсувала нову функцію під назвою «спонсоровані турніри», яка дасть гравцям можливість грати в окремі ретро ігри на цій хмарній ігровій платформі безплатно (якщо гра є спонсорованим турніром). Також це дасть можливість гравцям виграти довічну підписку на хмарний ігровий сервіс з ретро іграми на будь-якій платформі за вибором переможця. Antstream Arcade також заохочує розробників ігор, брендів і творців контенту спонсорувати власні турніри на платформі, коли ця функція буде повністю розгорнута. Станом на сьогодні Antstream запускає відкриту бета версію протягом наступних двох днів, щоб протестувати цю функцію та отримати відгуки геймерів.

Той факт, що сервіс потокового передавання ретро ігор Antstream Arcade розгортає функцію, яка дозволяє людям безплатно перевіряти їхні послуги, є цікавим рішенням. Раніше Antstream пропонував безплатний рівень із підтримкою реклами, але з часом відмовився від цього тарифного плану. Однак ця нова функція дозволяє ентузіастам ретро ігор самостійно випробувати ігрову платформу Antstream, що може призвести до значного збільшення користувачів і передплатників. Це нормальна практика сервісів, які намагаються прорекламувати самі себе та дозволити гравцям перевірити, як їх хмарний сервіс для ігор буде працювати, перед тим, як потенційний користувач згодиться на повноцінну оплату.

Якщо ви вирішили скористатися цією пропозицією, ви можете зареєструватися на відкрите бета-тестування за цим посиланням.


Ви в захваті від цієї нової функції для Antstream Arcade? Наша команда вже зареєструвалася і з нетерпінням буде випробовувати свої ігрові навички. А ви вже зареєструвалися? Опишіть свої враження від цієї новини в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.