Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві нові гри, включно з грою для PlayStation

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade додає до своєї величезної бібліотеки ретро-ігор дві топові гри, які вам точно сподобаються.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, який спеціалізується на ретро-іграх і має бібліотеку із понад 1300 відеоігор, додає дві абсолютно нові відеогри. Відтепер ви зможете зіграти у домашню інді-гру від розробника ігор і творця контенту YouTube Джона Ріггза, а також легендарну гру для PlayStation 1.

Нові ігри в бібліотеці Antstream Arcade

Yeah Yeah Beebiss 2 (NES)

Перша гра в нашому списку це гра для платформи NES від ютубера Джона Ріггза, відома як Yeah Yeah Beebies 2: Riggs Version. У цій грі ви повинні битися зі злими силами на десяти рівнях платформи. Використовуйте свої сили, щоб знищити всіх ворогів і перешкоди, проходячи через усі десять рівнів, щоб впоратися з босом. Якщо ви ніколи не грали в цю гру, то зараз саме час спробувати її на Antstream Arcade.

Legend: (PlayStation 1)

Наступна гра в нашому списку — це файтинг Legend для PlayStation 1. Ця гра є римейком PlayStation класичної гри SNES, яка включає оновлену графіку, оновлені елементи керування та новий ряд бійців, якими ви можете грати. Після втрати Mortal Kombat на Antstream Arcade минулого року, ми рекомендуємо вам спробувати Legend, щоб поринути у світ боїв.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.