Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві нові гри, включаючи захопливу аркадну гру

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade продовжує доповнювати свою бібліотеку ретро-ігор цікавими новинками. Погляньмо на дві нові гри.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс ретро хмарного геймінгу Antstream Arcade, який має у своїй бібліотеці понад 1300 ігор, додав дві нові гри до свого зростаючого каталогу ретро-класики. Чергові доповнення включають гру, розроблену для 8-розрядних комп’ютерів Atari, а також класичну аркаду.

Нові ігри на Antstream Arcade

Steel Force (Arcade)

Перша гра, яку ми розглядаємо, — незрозуміла аркада Steel Force, яку опубліковано студією Piko Interactive. У Steel Force двом солдатам Федерації доручено знищити загрозу космічних піратів будь-якими необхідними засобами. Ця гра є шутером зверху вниз, де ви повинні стріляти у все, що рухається. Якщо ви фанат ігор на кшталт Alien Breed, то ми б рекомендували вам перевірити Steel Force на Antstream Arcade.

Jumpman (8-розрядні комп’ютери Atari)

Друга гра в нашому списку — це 8-розрядна комп’ютерна версія Atari 1983 року улюбленої фанатами головоломки Jumpman. У цій грі ви повинні врятувати Юпітер від підлих планів інопланетян, у цій грі бігати, стрибати та підійматися по рівнях, змагаючись, щоб зупинити інопланетян і врятувати Юпітер. Ця гра була спочатку випущена в 1983 році британським розробником ігор Epyx Software, який пізніше об’єднався з Atari, щоб створити Atari Lynx.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.