Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві нові гри

Сервіс хмарного геймінгу з великою бібліотекою ретро-ігор Antstream Arcade дві нові гри. Погляньмо ближче що це за ігри.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу з великою бібліотекою ретро-ігор Antstream Arcade, наразі пропонує геймерам загалом понад 1300 унікальних ігор. Отже, погляньмо на останні дві відеоігри, додані до Antstream Arcade.

Нові ігри в бібліотеці Antstream Arcade

Pit Stop (8-розрядний комп’ютер Atari)

Перша гра, про яку ми будемо говорити, це класичний Pit Stop від Epyx Software. Ця гра є класичною грою з елементами перегонів 1983 року, де, поряд з необхідністю контролювати свою «потребу у швидкості», вам також потрібно намагатися уникнути зіткнення з іншими автомобілями та перешкодами на трасі. Якщо ви отримаєте занадто багато пошкоджень, то вам доведеться зробити піт-стоп, щоб відремонтувати свою машину. Pit Stop — одна з найвідоміших відеоігор з елементами перегонів 1980-х років, у яку цікаво грати й досі.

Xenon (Amstrad CPC)

Наступна гра в нашому списку — це класична стрілялка від легендарної студії програмного забезпечення, відомої як The Bitmap Brothers. Ця гра Xenon. Xenon був випущений у 1988 році, коли відеоігри були на піку свого відродження. Xenon був тією грою, яка змусила людей звернути увагу на The Bitmap Brothers. Однак, оскільки ця гра доступна на Amstrad CPC, вона не така швидка, як її продовження – також доступне на Antstream Arcade, де пропонується версія Sega Mega Drive/Sega Genesis у Xenon 2 Megablast, яка, на нашу думку, є кращою грою.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.