Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві нові гри

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade орієнтований на ретро-ігри, який пропонує понад 1300 ігор, оголосив про оновлення бібліотеки.

Сьогодні нам стало відомо про додавання наступних ігор

Bubble Ghost (Nintendo Game Boy)

Перша гра, яку ми вам пропонуємо — це Bubble Ghost, класична гра-головоломка. Bubble Ghost — це гра, у якій ви повинні провести дуже важливу бульбашку через серію складних випробувань. Хоча це версія гри для Game Boy, нам все ж цікаво, чи з’явиться оригінальна версія для Atari ST, яка вийшла в 1987 році (за три роки до версії для Game Boy). Подібна версія Commodore 64 доступна. Цікаво, що коли ми дізналися, кому належить Bubble Ghost, це була команда з Infogrames Entertainment, яка з того часу перейменувала себе в Atari SA — так, ту саму Atari, яка володіє 10% Antstream. У будь-якому випадку, чудово, що тепер ви можете перевірити цю веселу гру-головоломку Game Boy Bubble Ghost у хмарному ігровому сервісі Antstream Arcade.

The Chaos Engine 2 (Amiga)

Наступна гра з’являється у сервісі потокового передавання ігор Antstream Arcade двічі, оскільки існують окремі ігри для одиночної та багатокористувацької гри. Chaos Engine 2 — це сповнена бойовиків стімпанкова відеогра, яка є продовженням оригіналу. Chaos Engine 2 є епічним доповненням, оскільки це ще одна класична британська відеогра від відомої команди, відомої як The Bitmap Brothers (зараз належить Rebellion Developments). Завжди приємно бачити, що на таких платформах, як Antstream Arcade, з’являється більше класичних ігор Amiga. Ви можете перевірити The Chaos Engine 2 самостійно або з друзями на Antstream Arcade.


Як вам таке поповнення ретро-ігор? Звичайно, це лише дві нові гри, але все ж ми вважаємо, що у цих новинок будуть свої фанати. Нашій команді дуже подобається часом відвернутися від футуристичних світів майбутнього і поринути у світ ретро-ігор. Опишіть свої враження в коментарях нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.