Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві неймовірні ретро-гри

Оновлення бібліотеки Antstream Arcade. Відкрийте для себе нові пригоди та розширте свій досвід класичних ігор!
Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade, популярний сервіс хмарного геймінгу з величезною бібліотекою ретро-ігор, нещодавно оголосив про оновлення своєї бібліотеки. Дві нові гри стали доступні для користувачів, розширюючи й без того багату колекцію класичних ігор, що налічує понад 1300 найменувань. Цей сервіс потокового передавання відомий своєю широкою бібліотекою ретро-ігор, які можна грати на різних платформах без необхідності завантаження та встановлення. Цей сервіс забезпечує унікальний досвід для фанатів ретро-ігор, дозволяючи їм зануритися в класичні геймерські пригоди з минулих десятиліть. Оновлення, яке включає ці дві нові гри, ще більше підсилює позиції Antstream як провідного постачальника ретро-ігор у сучасному світі цифрових розваг.

Нові ігри на Antstream Arcade

Piko Stone Protectors (SNES)

Piko Stone Protectors – це захоплива екшн-гра, що перенесе вас у світ фантастичних пригод та боротьби за артефакти. Граючи за одного з п’яти героїв, ви будете протистояти злісним ворогам і використовувати унікальні здібності кожного персонажа, щоб врятувати магічні камені від темних сил. Відмінна графіка, динамічний геймплей та незабутні битви роблять Piko Stone Protectors обов’язковою для шанувальників класичних ретро-ігор. Пориньте в ностальгічну атмосферу ігрових хітів 90-х, відчуйте себе справжнім захисником каменів і насолоджуйтеся годинами захопливих місій завдяки хмарному сервісу.

Solaris (Atari 2600)

Solaris – це захоплива космічна аркада, яка перенесе вас у безкрайні простори Всесвіту. У ролі пілота космічного корабля ви маєте досліджувати галактики, рятувати колонії та знищувати ворожі сили Зорона. Дивовижний геймплей, унікальні місії та високий рівень складності роблять Solaris однією з найкращих ігор для Atari 2600. Пориньте у світ міжзоряних битв, керуйте своїм зорельотом з точністю та швидкістю, відкрийте нові планети й перемагайте ворогів, щоб врятувати галактику від знищення. Solaris – це справжній виклик для шанувальників ретро-ігор, який гарантує години захопливого геймінгу.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.