Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві гри до своєї бібліотеки ретро-ігор

Сервіс хмарного ретро-гемійнгу Antstream Arcade додає сьогодні дві популярні гри від Atari та Amstrad CPC. Погялньмо на ці ігри ближче.
Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade — це сервіс хмарного геймінгу, орієнтований на ретро-ігри. Його бібліотека налічує понад 1300 ігор. Сьогодні до бібліотеки приєднаються ігри створені на 8-розрядних комп’ютерах Atari та Amstrad CPC. Отже, погляньмо на ці дві гри ближче.

Нові ігри Antstream Arcade

Boulder Dash 2: Rockford’s Revenge (8-розрядні комп’ютери Atari)

Перша гра в нашому списку, це продовження культової класичної гри Boulder Dash. У Boulder Dash II: Rockford’s Revenge ви знову візьмете під свій контроль легендарного Рокфорда. Ви повертаєтесь до печер, повних кристалів, і продовжите свої шахтарські пригоди. Ця легендарна гра в жанрі платформер-головоломок вперше з’явилася на ігровому ринку ще в 1985 році. Завдяки оновленій графіці та обкладинці, що імітує Індіану Джонса, ця гра є обов’язковою для любителів ретро-комп’ютерів або для геймерів, які хочуть поринути у франшизу Boulder Dash.

Deliverance Stormlord 2 (Amstrad CPC)

Друга гра в нашому списку — це версія Amstrad CPC відеоігри Deliverance Stormlord 2. У цьому захопливому продовженні історія розгортається після поразки Чорної Королеви та демонічного вторгнення з першої гри. Однак, попри перемогу над Чорною Королевою, її послідовники об’єднують свої сили, щоб захопити всіх фей. Тепер ви повинні знову врятувати всіх фей, пройшовши шість рівнів від пекла до раю. Якщо ви були фанатом першої гри Stormlord, то ми рекомендуємо перевірити другу її частину.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.