Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві абсолютно нові гри

Хмарний ігровий сервіс Antstream Arcade продовжує наповнювати свою бібліотеку чудовими ретро-іграми. Цього разу додано дві неймовірні гри.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, орієнтований на ретро-ігри має понад 1300 ігор, додав ще дві гри до своєї вже величезної бібліотеки. Одна з цих ігор походить від улюбленої британської комп’ютерної лінійки Amstrad, а інша є сертифікованою класичною аркадною грою.

Нові ігри Antstream Arcade

Anarchy (Amstrad)

Перша гра, яку ми розглянемо, це гра Amstrad CPC, відома як Anarchy. У цій грі ви повинні знищити схованки зброї повстанців. Це надзвичайно захоплива перехресна гра шутер-головоломка. Про цю гру ми раніше не чули, але з нетерпінням чекаємо її перевірити в основному через те, що ця гра для нас невідома. Ця гра з 1987 року, тож ми впевнені, що фанати системи Amstrad будуть раді побачити цю гру в сервісі потокового передавання ретро-ігор Antstream Arcade.

Karate Champ (Arcade)

Друга гра в нашому списку — це та, від якої багато хто був в захваті, Karate Champ. У цій популярній класичній аркаді від Data East ви граєте за чемпіона з карате. Як чемпіон із карате, ви маєте битися з кількома різними супротивниками, зокрема бити людей ногами по обличчю, щоб довести, що ти найкращий чемпіон із карате. Це популярна аркадна гра, і дуже приємно бачити це доповнення в хмарі.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.