Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає чотири нові гри від видавця Factor 5

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, який спеціалізується виключно на ретро-іграх, оголосив про чергове оновлення бібліотеки ігор.
Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade, ретро-ігровий сервіс хмарного геймінгу, оголошує про чергове оновлення бібліотеки ігор. Цього разу додано чотири гри від видавця ігор Factor 5. Ці ігри походять від Amiga та SNES, з трьома іграми Amiga та однією грою SNES. Отже, розгляньмо ці доповнення та що вони являють собою.

Оновлення бібліотеки ігор Antstream Arcade

Super Turrican: Score Attack (SNES)

Перша гра, яку ми збираємося розглянути, це гра SNES Super Turrican: Score Attack. Настав час знову витерти пил із вашого штурмового костюма Turrican для виконання однорівневої місії. Але цього разу все по-іншому, сьогодні ви не намагаєтесь перемогти Машину, головне – отримати очки. Оскільки це сольна гра SNES, приємно бачити, що це сертифікована класика.

Masterblazer (Amiga)

Друга гра, яку ми збираємося розглянути, є першою грою Amiga в нашому списку. Ця гра розгортається у футуристичному 3397 році, де Rotofoil Racing — це все. У цій грі ви повинні прагнути домінувати в класичних матчах Ballblazer, а також у нових расах, щоб стати Masterblazer.

Katakis (Amiga)

Наступна гра, яку ми розглянемо, — це космічний шутер із бічним прокручуванням, відомий як Katakis. У цій грі вашу планету Katakis захопив потужний штучний інтелект, який хоче знищити все життя в галактиці. У цій грі вам доведеться пробиватися крізь хвилі ворогів, виконуючи місію покласти край пануванню терору машини.

Denaris (Amiga)

Остання гра в нашому списку — це гра з тієї ж серії, що й Katakis, і, на жаль, опис Antstream такий самий! У Denaris ви повинні звільнити свою планету після того, як ваш народ воював із потужним ШІ. Штучний інтелект планує знищити всі форми життя, тож вам доведеться зіткнутися з хвилями ворогів, коли ви візьметеся за машину, щоб знищити злу машину та захистити галактику.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.