Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення бібліотеки ігор Amazon Luna

Поділіться новиною з друзями

У своїй публікації в блозі наприкінці року Amazon розповіла про чотири ігри, які будуть додані на безплатний канал Amazon Prime у хмарному ігровому сервісі Luna. У дописі Amazon також описав три інші ігри, які, за їх словами, «були запущені в Luna+ цього місяця». Дивна річ полягає в тому, що хоча низка ігор була запущена на Luna+ цього місяця, ці три насправді ще не випущені! Ми можемо лише припустити, що ці троє вже у дорозі!

Перш ніж перейти до нових ігор (які включають ще одну гру Yakuza), ми повинні згадати, що Yakuza Kiwami 2 покине Luna+ (і Luna взагалі) 18 січня 2024 року.

Тепер перейдімо до очікуваних нових надходжень.

Ігри незабаром з’являться на Amazon Luna+

Rescue Party: Live!

Це кооперативна розважальна гра, у якій ви та ваші друзі можете об’єднатися, щоб рятувати людей у небезпеці та рятувати життя у стилі милого мультфільму. Вибирайте з різноманітних ролей, як-от пожежник або фельдшер, щоб створіть ідеальну команду.

Yakuza 6: The Song of Life

приєднається до перероблених версій Yakuza 3, 4 і 5, які вже є на Amazon Luna та доступні як частина Luna+. У цьому фільмі знявся «легендарний» Якудза Кадзума Кірю, який хоче розгадати таємницю навколо своєї доньки.

Garfield Lasagna Party

Це як Mario Party… але з Гарфілдом та друзями! Приєднуйтеся до групи до чотирьох гравців і приготуйтеся до вечірки, з’їжте та наберіть багато лазаньї в 30 міні-іграх.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.