Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Хмарний ігровий сервіс Amazon Luna тепер є в Іспанії, Італії та Франції

Поділіться новиною з друзями

Як ми учора повідомляли, Amazon Luna, сервіс хмарних ігор розширив своє охоплення. У той час як Amazon Luna почав свою експансію в Європі через Німеччину лише рік тому, сервіс зараз доступний у трьох інших європейських країнах: Іспанії, Італії та Франції.

Що таке Amazon Luna

Amazon Luna, хмарний ігровий сервіс Amazon, дозволяє користувачам грати в широкий вибір ігор безпосередньо з хмари. Використання різних пристроїв, таких як Fire TV, ПК, Mac, а також пристроїв Android і iOS.

Сервіс працює на основі місячної підписки, яка дає доступ до каталогу ігор. Крім того, учасники Amazon Prime можуть насолоджуватися змінним вибором ігор без додаткових витрат у рамках своєї підписки.

Реклама запуску Amazon Luna Controller

Однією з найбільш помітних особливостей Amazon Luna є його спеціальний контролер. Розроблено, щоб зменшити затримку в іграх і забезпечити більш плавну гру. Цей контролер підключається безпосередньо до серверів Amazon через Wi-Fi, усуваючи посередників і оптимізуючи реакцію управління.

Щоб відсвяткувати появу Amazon Luna в цих країнах, контролер доступний за спеціальною стартовою ціною 39,99 євро. Щоб дізнатися більше, перевірте свою національну сторінку Amazon!

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.