Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Безплатні ігри Amazon Luna для підписників Prime в травні 2024 року

Щомісяця Amazon Luna надає передплатникам рівня Prime низку безплатних ігор. Ось які ігри будуть доступні упродовж травня 2024 року.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Amazon Luna був офіційно запущений 1 березня 2022 року в Сполучених Штатах, а потім розширився до Великобританії, Канади та Німеччини. Хмарний ігровий сервіс пропонує передплатникам можливість транслювати підібрані ігри, а його бібліотеку поділено на кілька каналів, кожен з яких має унікальну щомісячну ціну.

Окрім каналів, сервіс потокового передавання ігор також надає передплатникам Prime доступ до кількох безплатних ігор на місяць. На цю мить стандартними є чотири гри, хоча можуть бути включені деякі тимчасові сюрпризи. Оскільки для роботи Amazon Luna потрібне стабільне підключення до інтернету, (рекомендована швидкість становить 10 Мбіт/с) власники Prime можуть перевірити службу за допомогою цих ігор, перш ніж шукати канали на платформі. Це також доводить те, що безплатні ігри на Luna для підписників Prime загалом досить хороші.

Нові безплатні ігри Amazon Luna в травні 2024 року

Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Fallout: New Vegas загалом вважається кульмінацією ери ігроладу, принаймні коли мова йде про чисто рольову гру. Obsidian розробив керовану гравцями кампанію, яка надає багато свободи в створенні особистості Кур’єра та керуванні його подорожжю однойменним містом.

Зараз Нью-Вегас вже досить старий, і він завжди був досить грубим. На ПК гра має жваву модифікаційну спільноту, яка не лише підтримувала її життя, але й покращувала ванільний вміст. На жаль, моди не доступні на Luna. Проте, якщо хтось хоче випробувати базову версію, ця безплатна пропозиція має бути чудовою для вас.

Fallout 3: Game Of The Year Edition

Враховуючи його доступність і довговічність, Fallout 3, ймовірно, стикався з багатьма геймерами, хто хоч трохи цікавився нею. Однак, RPG 2008 року завжди буде великою справою сама по собі, і в неї все ще цікаво грати через усі ці роки. У той час перехід Bethesda до відкритого світу 3D-пісочниці ознаменував значний відхід від попередніх ігор Fallout, і це рішення допомогло підняти серію на нові комерційні висоти.

Сьогодні стандартна версія Fallout 3 застаріла в багатьох сенсах. Геймплей ніколи не був особливо хорошим і не став кращим із часом. Попри те, що реліз 2008 року не такий спрямований на дії, як Fallout 4, він не наголошує на виборі гравців так сильно, як New Vegas або ізометричні випуски серії. Однак Fallout 3 все ще пропонує надійні налаштування та чудовий ігровий майданчик.

Mighty Switch Force! Collection

Це збірка, що складається з чотирьох ігор: Mighty Switch Force!, Hyper Drive Edition, Mighty Switch Force! 2 і Mighty Switch Force! Academy. Технічно гравці, швидше за все, гратимуть лише в три гри, оскільки Hyper Drive Edition — це лише вдосконалена версія оригінальної гри. Тож немає жодних причин грати в останню замість першої.

Mighty Switch Force! черпає натхнення з класики, як-от Mega Man, хоча й з більшою увагою до головоломок. Усі ці ігри також дещо змінюють стандартну формулу, а Академія повністю переходить на жанри стратегії та головоломки.

The Adventure Pals

Наповнений індивідуальністю та чарівністю, The Adventure Pals — милий інді-платформер із дивним почуттям гумору. За допомогою каменя та жирафа гравці вирушать у дику та творчу подорож, щоб зупинити містера Бі. Це підлий лиходія, який знайшов спосіб перетворювати людей на хот-доги.

The Adventure Pals має вражаючу анімацію для відносно малобюджетної гри. Геймплей також досить потужний, поєднуючи легкість використання з достатньою глибиною, щоб залишатися цікавим протягом усієї кампанії.

Trackmania Starter Access

Найновіший проект Ubisoft Trackmania існує вже пару років, хоча на більшості платформ він був запущений лише в 2023 році. На відміну від більшості гоночних ігор, Trackmania надає пріоритет гонкам на час і коротким трасам, причому більшість кіл тривають лише кілька хвилин. Попри наявність онлайн-аспекту, гравці також будуть змагатися самі з собою, намагаючись скоротити секунду-дві своїх найкращих результатів.

Trackmania — це безплатна гра, яка надає лише зразок вмісту в базовій версії. Ітерація Starter Access є дещо надійнішою та має зацікавити людей деякий час.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.