Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Amazon Luna додає попередження про відкликання ігор

Поділіться новиною з друзями

Схоже, що десь протягом останніх кількох тижнів сервіс хмарного геймінгу Luna від Amazon додала попередження про те, що незабаром ігри покинуть потокову ігрову службу. Це означає, що наша минула стаття була не зовсім неправильною. Нас особливо турбував той факт, що геймери Luna не отримували постійного попередження про те, що ігри припиняються підтримуватися в хмарному ігровому сервісі. Ми не впевнені, чи було попередження у всіх іграх.

Ми не зовсім впевнені, коли це було додано. Мусимо визнати, що це могло бути одразу після зняття старого банеру. Але кожного разу, коли нове попередження з’являлося, наші учасники спільноти не вловлювали його, як і ми самі. Ви можете зрозуміти чому:

Ось знімок екрана, який показує старий банер із попередженням:

Досить важко пропустити попередження, чи не так? Це червоний банер у верхній частині сторінки. Порівняйте це з новим попередженням (для Cross Code, ця гра покине сервіс хмарних ігор 11 листопада):

Ви це бачите? Текст із написом «This game is leaving Luna Nov 11, 2023»? На жаль, зміна банера оповіщення, точніше його відсутність, призвела до того, що наші редактори її пропустили. І ми пропустили маленький сірий текст під час перегляду сторінок вручну.

Ми беремо на себе особисту відповідальність за це. Ми справді не любимо робити щось неправильно. Але ми просимо вибачення перед командою Amazon Luna за те, що нещодавно написали, що не було «жодного попередження» щодо 8 останніх видалень ігор. Тепер ми підозрюємо, що було попередження, як показано вище.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.