Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Amazon Luna додає дві популярні інді-гри

Хмарний ігровий сервіс Amazon Luna продовжує поповнювати свою бібліотеку ігор. Цього разу дві гри додано для підписників рівня Luna +.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Amazon Luna розширила список ігор, які входять до підписки рівня Luna+. Ці нові доповнення тепер доступні для підписників, пропонуючи нові та захопливі враження для гравців.

Нові ігри Amazon Luna

Spells & Secrets

Spells & Secrets — це пригодницька гра, яка переносить гравців у магічну академію. Ту ви повинні розгадувати таємниці та розкривати секрети, використовуючи свої здібності до заклинань. Гра поєднує в собі розгадування головоломок із дослідженням, дозволяючи гравцям зануритися у світ, наповнений чарами та інтригами.

Strayed Lights

Ця гра зосереджена на динаміці світла й тіні, змушуючи гравців орієнтуватися в чудово створених середовищах, вирішуючи головоломки та долаючи перешкоди. Його унікальний художній стиль і атмосферний саундтрек додають відчуття занурення.

Крім того, кілька тижнів тому на канал Luna+ було додано Middle-earth: Shadow of War. Ця насичена діями гра у всесвіті Володаря перснів дозволяє гравцям створити власну легенду в Середзем’ї. Завдяки динамічній системі Nemesis гравці можуть насолоджуватися персоналізованою та розвиваючою взаємодією з ворогами та союзниками.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.