Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Amazon Luna анонсує ігри Prime на січень 2024 року

Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Amazon Luna анонсував перші ігри, які будуть доступні без додаткової плати для передплатників Amazon Prime. Це означає, що користувачі Prime зможуть грати в ці ігри через хмару без необхідності підписки на Luna+.

Нові ігри у січні 2024

Очевидно, Fortnite і Trackmania, дві безплатні гри, доступні на хмарному ігровому сервісі, і надалі будуть безплатними для тих, хто має членство Prime. Майте на увазі, що Fortnite також надає доступ до Fortnite Festival, LEGO Fortnite і Rocket Racing.

Control: Ultimate Edition

Корупційна присутність вдерлася у Федеральне бюро контролю… Тільки у вас є влада зупинити це. Тепер світ став вашою зброєю в епічній боротьбі зі знищенням зловісного ворога в глибоких і непередбачуваних середовищах.

Young Souls

Бувши сиротами, життєвий шлях Джен і Трістана привів їх до таємничого вченого, який прийняв їх і піклувався про них, як про власних дітей. Але одного дня він зник за дуже дивних обставин.

Kitaria Fables

Kitaria Fables — чудова мила пригодницька рольова гра з фермерством і крафтомПориньте в милий світ Кітарії та виконайте квести своїх тваринсусідівякі стикаються з наростаючою хвилею темряви.

Wonder Boy: The Dragon’s Trap

Проклятий Мека-Драконом у напівлюдину-напівящірку, ти шукаєш ліки! Єдиний спосіб повернутися до людської форми — знайти хрест саламандри, магічний предмет, який здатний знімати прокляття…

Це всі ігри, які будуть доступні для користувачів Amazon Prime на Luna в січні 2024 року.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.