Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

2024 рік починається з нової події в Call of Duty: Modern Warfare 3

Поділіться новиною з друзями

Щоб розпочати новий рік, Activision запустила нову подію в Call of Duty: Modern Warfare III. Подія Vortex, як вона називається, представляє моторошні версії класичних карт, а також камуфляжну винагороду для людей, які виконають усі завдання події.

Карти, які ви зустрінете у грі, мають назви Tetanus, Satan’s Quarry, та Sporeyard. Це реміксовані версії Rust, Quarry і Scrapyard. Кожна версія карти має моторошну науково-фантастичну атмосферу. На картах є спеціальна та потужна променева зброя, яку гравці можуть використовувати, щоб отримати перевагу.

Подія Vortex завершується 17 січня. Це лише остання подія для Modern Warfare III після нещодавно завершеної події CODMas, під час якої деякі карти були оновлені до свята.

На додаток до події Vortex, оновлення списку відтворення для Modern Warfare III представляє Meat 24/7, що дозволяє гравцям грати на карті Meat і тільки Meat скільки завгодно. «М’ясо» — це базова багатокористувацька карта, дія якої відбувається на підприємстві з перероблення м’яса.

Тепер, коли настав 2024 рік, шанувальники очікують, що ігри Activision з’являться в Game Pass. Однак цього ще не сталося, і жодних ігор Activision не було анонсовано для Game Pass у рамках першої хвилі нових доповнень 2024 року. На жаль нам невідомо, чи з’являться ігри взагалі у поточному році. Але у нас є на це велика надія.

Зіграти у Call of Duty: Modern Warfare III ви можете за допомоги сервісів хмарного геймінгу Shadow PC та GeForce NOW.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.