Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

League of Legends відповідає на претензії блокування ПК гравців через Vanguard

Riot Games розглядає чутки про те, що впровадження Vanguard у League of Legends блокує комп’ютерних гравців. Погляньмо що відбувається.
Поділіться новиною з друзями

Розробник League of Legends звернувся до чуток про те, що система захисту від чітів Vanguard блокувала комп’ютерних гравців. Розгортання системи Vanguard, спеціалізованого античіт-програмного забезпечення на рівні ядра розробника Riot Games, викликало суперечки для бази гравців гри. Страхи шанувальників тільки посилилися, коли кілька користувачів повідомили про проблеми з Vanguard, причому деякі стверджували, що вони більше не можуть навіть завантажувати свої системи після останнього патча гри.

Для контексту, античіт-системи на рівні ядра, такі як Vanguard, роблять те, що випливає з назви. Ці системи виявляють і регулярно зупиняють програми сторонніх розробників, використовуючи авторизації, які працюють настільки ж глибоко, що і ядро ​​операційної системи комп’ютера. Попри те, що програма була призначена для того, щоб зупинити шахраїв та інших зловмисників, гравці, зрозуміло, вагалися встановлювати програму з таким великим доступом до своїх персональних комп’ютерів. Фанати занепокоєні лише після того, як онлайн-користувачі повідомили, що нові функції для відомого шутера у патчі 14.9 шкодять стабільності їхньої системи.

League of Legends блокує ПК гравців через Vanguard

У відповідь на чутки менеджер із боротьби з чітами Riot Games Метью «Riot K3o» Паолетті опублікував оновлення до субредіту гри, заявивши, що підтверджених випадків прямого блокування ПК користувача Vanguard не було. З усім тим, він закликав гравців стежити за помилками під час гри і надсилати повідомлення в службу підтримки гравців, якщо їм потрібна допомога. Щодо попередніх повідомлень про заблоковані комп’ютери, Паолетті також уточнив, що вони вирішили кілька основних потоків, які повідомляли про подібні інциденти, і підтвердив, що Vanguard не є основною причиною проблеми.

Нагадуємо, що після введення Vanguard шутер перестав бути доступним для користувачів усіх сервісів хмарного геймінгу. Це призвело до величезної кількості негативних відгуків в адресу розробників гри. Поки немає жодної інформації, чи планує Riot Games зробити так, щоб хмарні гравці все ж таки отримали доступ до гри попри введений в дію античіт.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.