Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Фільм Borderlands демонструє новий захопливий постер

Майбутня екранізація Borderlands отримує абсолютно новий постер, що підсилює ажіотаж у шанувальників перед виходом фільму. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Шанувальники франшизи Borderlands мають змогу ще раз подивитися на майбутній бойовик із новим офіційним постером із яскравим акторським складом знайомих персонажів. Оскільки перший трейлер фільму вийшов ще в березні, оголошення про проєкт були тихими, але цей останній погляд на кінематографічну адаптацію відеогри хоче знову розпалити ажіотаж фанатів.

Вперше анонсований ще у 2015 році, основний процес виробництва фільму популярної гри розпочалися у 2021 році та пройшли серію перезйомок перед тим, як увійти в завершальну стадію виробництва у 2023 році. Фільм заснований на популярній серії шутерів від першої особи й включатиме улюблених персонажів і знакових місць із відеоігор. Попри неоднозначну реакцію на ранні анонси, багато шанувальників раді ще раз детально переглянути фільм з останнім постером.

Новий рекламний постер фільму Borderlands

Lionsgate опублікував абсолютно новий рекламний постер майбутнього фільму, щоб фанати могли краще побачити, чого очікувати від фільму, коли він вийде цього літа. На яскравому постері зображені актори-хедлайнери Кейт Бланшетт, Джеймі Лі Кертіс, Кевін Харт, Аріана Грінблатт і Флоріан Мунтяну в таких костюмах як їхні відповідні ігрові персонажі, а також Клептреп, якого озвучить Джек Блек. Слоган на плакаті каже: «Хаос любить компанію», ідеально підкреслюючи високооктановий екшн, а часом і абсурдистські сцени популярної ігрової франшизи. Цей науково-фантастичний комедійний бойовик не є прямою адаптацією будь-якої окремої гри Borderlands, але має на меті оживити веселий хаос в серіалі.

Кіноадаптація гри вийде в кінотеатрах у п’ятницю, 9 серпня, і познайомить шанувальників з оригінальною історією, заснованою на всесвіті та персонажах однойменної франшизи відеоігор. Фільм зосередиться на Ліліт, яку зіграє Кейт Бланшетт, яка шукає на планеті Пандора зниклу доньку відомого лиходія Атласа. У пошуках Ліліт об’єднається зі знаменитими ігровими персонажами, зокрема Роландом, Крихітною Тіною, Крігом, Таннісом і улюбленим шанувальниками Клептрепом. Різноманітній команді доведеться протистояти небезпеці таємничої планети, а також боротися з конфліктом інтересів між собою.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.