Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробник Cyberpunk 2077: Phantom Liberty розкриває статистику загибелі гравців

Розробники Cyberpunk 2077: Phantom Liberty розкривають три найнебезпечніші зустрічі в DLC. Погляньмо скільки разів гравці помирали.
Поділіться новиною з друзями

Найт-Сіті — справді небезпечне місце, і нещодавно оприлюднена статистика виявила деякі з найнебезпечніших зіткнень у Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Базовий Cyberpunk 2077 переніс гравців у Night City, сувору футуристичну антиутопію, де злочинність і корупція панують на кожному розі. У ролі головного героя V гравці борються за виживання в цьому суворому середовищі, водночас створюючи собі ім’я серед легенд Найт-Сіті – навіть з такими небезпечними ворогами, як сумнозвісний Адам Смешер.

Минулого року CD Projekt Red нарешті випустив перше і єдине велике сюжетне розширення Cyberpunk 2077 у вигляді Phantom Liberty, яке переносить V у Догтаун, щоб наслідувати потенційні ліки проти штучного інтелекту, який повільно захоплює їхній розум. З самого початку стало зрозуміло, що це нове місце — не прогулянка в парку, оскільки Догтаун колись називали просто «зоною бойових дій» і активно ігнорували й без того недобросовісні правоохоронні органи Найт-Сіті. Це означає, що Догтаун кишить ворогами, які хочуть знищити Ві, але найнебезпечнішою силою у Phantom Liberty можуть бути не кримінальні чи воєнізовані формування.

Скільки разів помирали гравці в Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1785610116374372763

Розробник CDPR нещодавно поділився деякими статистичними даними про гру в офіційному обліковому записі гри у соцмережі X (Twitter), розкриваючи найсмертоносніші зіткнення в грі. Найбільша кількість смертей припадає на битву проти бойового механізму Militech Chimera 0005-CM, який забрав віртуальні життя понад 3 000 000 гравців з моменту запуску DLC минулого вересня. На другому місці робот Militech Cerberus MK-II, який убив понад 2 900 000 гравців під час зустрічі з босом. Однак третьою найпоширенішою причиною смерті у Phantom Liberty є зовсім не боротьба з босом, а радше прогулянки в занедбаних гаражах під стадіоном Догтаун.

Згідно зі статистичними даними CDPR, понад 2 600 000 гравців померли під час прогулянки цими подіумами, які ведуть до головного входу в Догтаун. Це означає, що більшість гравців померли принаймні один раз, навіть не потрапивши в Догтаун, про що багато користувачів Twitter пожартували в розділі коментарів. Інші пригадують проблеми, які вони мали під час битви з Cerberus MK-II, а деякі навіть стверджують, що робота-обслуговувача навіть важче зруйнувати, ніж Адама Смешера.


Нагадуємо, що у Cyberpunk 2077 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWPlayStation Premium та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.