Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

7-Eleven випускає власний портативний ігровий пристрій

У незвичайній співпраці з культовою ігровою франшизою, 7-Eleven оголошує про плани випустити портативний ігровий пристрій. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Американська міжнародна франшизова мережа дрібних магазинів 7-Eleven оголосила про несподівану співпрацю з Tetris. Вона включає власний портативний ігровий пристрій бренду з культовою відеогрою 80-х. Співпраця в області моди та відеоігор, як-от багато партнерства Pokemon із відомими брендами, у 2024 році вже не є чимось новим, але Tetris, можливо, був однією з останніх ігор, на яку хтось очікував.

Тетріс був випущений в 1985 році інженером і дизайнером ігор Олексієм Пажитновим, і це одна з найвідоміших відеоігор у всьому світі з тисячами підробок і варіантів. Вона все ще знаходить спосіб пристосуватися до часу. Однією з найпомітніших еволюцій гри є Tetris 99, безплатна багатокористувацька онлайн-версія Battle Royale, яка була випущена ще у 2019 році для Nintendo Switch.

7-Eleven Slurpee + Tetris

Американська компанія оголосила, що портативний ігровий пристрій буде коштувати 30 доларів. Портативний Tetris розміщений у футлярі, розробленому за культовою чашкою бренду Slurpee, яка світиться кольоровим підсвічуванням, має повноколірний 1,8-дюймовий екран і вбудований динамік. Пристрій живиться від трьох батарейок ААА, але також можна грати в дротовому режимі за допомогою кабелю USB-C. Однак насправді пристрій ще не доступний, оскільки сайт повідомляє, що він все ще з’явиться незабаром без чіткої дати випуску.

Характеристики портативного ігрового пристрою

  • Дизайн торгової марки Slurpee, натхненний чашкою
  • Сяючий верх
  • 1,8-дюймовий кольоровий екран
  • Вбудований динамік
  • Живлення від трьох батарей AAA або кабелю USB-C (не входить в комплект)
  • Дата випуску: не оголошено

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.