Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравці Starfield знайшли підказку стосовно доповнення Shattered Space

Гравці Starfield помітили підказку, яка вказує на те, навколо якої фракції може бути зосереджене доповнення Shattered Space. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Bethesda ненавмисно дражнила, що доповнення для Starfield Shattered Space може мати багато спільного з однією з головних фракцій гри, House Va’ruun. Розробник космічного симулятора нещодавно представив нове важливе оновлення, яке нарешті принесе карти кожного великого міста, додасть нові значки для різних магазинів і кафе, надасть гравцям нові способи налаштування своїх кораблів і багато іншого.

Bethesda Game Studios підтвердила DLC Shattered Space ще до релізу своєї нової гри у вересні 2023 року. Природно, оскільки основна гра розгорталася, розробник взагалі не повідомляв жодних конкретних подробиць. В інтерв’ю Kinda Funny Games Тодд Говард підтвердив, що DLC насправді планується випустити цього року. Фанати можуть очікувати на реліз доповнення приблизно восени.

Доповнення Starfield Shattered Space може повернути гравців до House Va’ruun

Один спостережливий фанат звернув увагу на важливу деталь щодо Shattered Space на Reddit. Переглядаючи відео нещодавнього травневого оновлення, користувач під ніком Bradyla 123 побачив окремий кадр, на якому зображено розробника, який працює над DLC. На відео можна побачити, як розробник регулює положення двох великих шпилів на темній скелястій планеті з фіолетовим небом. У кутку екрана наведено назви цих активів, усі позначені як House Va’ruun, одна з найважливіших фракцій у космічному симуляторі.

Вигляд цих активів і планети, на якій вони знаходяться, досить добре збігається з темною естетикою House Va’ruun. Оскільки це так, цей проблиск може вказувати на гравців, які потенційно можуть відвідати столицю House Va’ruun Дазру. У Starfield в UC Vanguard, Freestar Collective, Crimson Fleet і Ryujin Industries є власні повномасштабні лінії квестів фракцій. Знаючи це, було б логічно, щоб більш зловісний House Va’ruun нарешті потрапив у центр уваги в Зруйнованому просторі.


Нагадуємо, що у Starfield ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.