Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

XDefiant нарешті має дату релізу

Новий шутер від Ubisoft і конкурент Call of Duty, XDefiant, нарешті має чітку дату релізу після проблемної розробки. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

XDefiant, суперник Call of Duty, нарешті отримав нову дату релізу. Коли його вперше показали у 2021 році, шутер викликав збентеження та критику з боку шанувальників Ubisoft. Відтоді, після кількох тестових періодів і бета-версії минулого літа, настрій щодо FPS покращився, оскільки він показував кращу стрілянину та захопливий бій. Хоча зрештою гра не була такою відшліфованою, як Call of Duty. Попри позитивну реакцію, гра отримала ще кілька затримок, одну в жовтні, а іншу в березні минулого року, залишивши долю гри в повітрі.

Ще один FPS у портфоліо Ubisoft, відрізняється від Rainbow Six Siege тим, що націлений надати досвід, подібний до багатокористувацького режиму Call of Duty. Під керівництвом колишнього продюсера Infinity Ward Марка Рубіна з Ubisoft San Fransisco новий шутер об’єднує світи Far Cry, Watch Dogs, Splinter Cell, The Division і Ghost Recon. Це дозволяє фанатам грати за членів Libertad, Dedsec, Echelon, the Phantoms, кожен з яких має унікальний набір персонажів і здібностей. Дія на картах нової гри також відбувається в ключових локаціях цих популярних франшиз Ubisoft.

Дата релізу XDefiant

XDefiant нарешті має остаточну дату релізу: 21 травня. Конкурент Call of Duty від Ubisoft стане доступним на Xbox Series X і S, PlayStation 5 і ПК виключно через Ubisoft Connect. Про додавання гри до різних сервісів хмарного геймінгу ми повідомимо додатково після релізу. Гравці можуть розраховувати на п’ять ігрових режимів і 14 карт на момент релізу, а також загалом 24 види зброї та 44 насадки для гри. Гравцям потрібно буде розблокувати кількох персонажів гри, включаючи всю фракцію Dedsec, виконуючи внутрішньоігрові місії.

Дивно, що шутер, здається, утримується від запуску в Steam і Epic Games Store, принаймні спочатку, враховуючи, наскільки популярні онлайн-шутери від першої особи на цих платформах. З усім тим, буде цікаво подивитися, як складатимуться сезони у грі. Ubisoft підтвердила, що гравці можуть чекати нового сезону кожні три місяці. Залишається невідомо, чи виправдають вони очікування гравців і задовольнять шанувальників.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.