Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Шанувальники Final Fantasy 14 повинні позначити 16 та 23 травня у своїх записниках

Хоча до розширення Dawntrail залишилося понад місяць, у середині травня є дві дати, які гравці Final Fantasy 14 повинні позначити заздалегідь.
Поділіться новиною з друзями

Гравцям Final Fantasy 14, які чекають новин стосовно Dawntrail, скоро пощастить. Square Enix оголосила, що наступний лист від продюсера в прямому ефірі та оновлений тест Dawntrail вже не за горами. 81-й Live Letter вийде 16 травня, а оновлений тест FF14: Dawntrail для ПК планується випустити 23 травня.

Ці майбутні події з’являться на тлі бурхливого циклу новин для FF14. Після деяких змін, внесених до платіжного процесора, гравці повідомили про проблеми з транзакціями, які не проходили ні в онлайн-магазині, ні на станції Mog. Попри те, що це вплинуло на кілька способів оплати, користувачі кредитних і дебетових карток Visa були одними з найбільш постраждалих у всьому світі. Через кілька днів після того, як було повідомлено про помилки в оплаті, Square Enix опублікувала заяву 1 травня, щоб розв’язати цю проблему. Компанія підтвердила проблему з новим платіжним процесором і транзакціями дебетової картки Visa, і вона працює над виправленням ситуації для всіх залучених сторін.

Що відбувається з Final Fantasy 14

Оскільки Square Enix продовжувала вирішувати проблеми гравців щодо свого платіжного процесора, компанія також дала фанатам гри дві дати, на які можна очікувати. У четвер, 16 травня, «Лист від продюсера» в прямому ефірі, частина 81, буде першою з двох трансляцій Live Letter, запланованих напередодні випуску Dawntrail. У той час як попередні Live Letters охоплювали оновлення графіки для Dawntrail, 81-й Live Letter торкатиметься балансу бойових завдань, що прямують до оновлення. На додаток до довгоочікуваного екшн-трейлера «Робота», серед головних тем, ймовірно, будуть нові роботи «Гадюка» та «Піктомансер», а також заплановані переробки «Драгун і астролог».

Наступного тижня після Live Letter Final Fantasy 14 планує випустити оновлений тест Dawntrail для ПК. Згідно з повідомленням Lodestone, продюсер і режисер гри Наокі Йошіда заявив, що тест планується оновити 23 травня, але не зміг назвати точний час. Йосіда сказав, що завдяки звітам і відгукам від гравців оновлений тест Dawntrail змінить середовище творця персонажа та вирішить проблеми з даними персонажа.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.