Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення Overwatch 2 дає великі покращення танкам

Шанувальники танків в Overwatch 2 мають багато причин чекати патча в середині сезону 10, який дає їм величезні переваги. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

У Overwatch 2 нещодавно було оголошено про величезні баффи для ролі танка, а також цільові баффи для Wrecking Ball і Junker Queen, які з’являться в патчі середини 10 сезону. Цей баланс героя та багато іншого надійде разом з оновленням 10 сезону гри на півдорозі, запланованим на 14 травня.

16 квітня культовий шутер випустив 10 сезон, який додав Venture як свого першого нового героя DPS з моменту запуску гри, оновив способи розблокування міфічних скінів і включив зміни балансу для кількох персонажів. Серед них Wrecking Ball отримав найбільше змін, з невеликим перероблюванням, яке покращило його здатність діяти як сольний танк у Season 10.

Overwatch 2 знову змінюється

Тепер Overwatch 2 надає Wrecking Ball, як і будь-якому іншому танку в грі, трохи більше витривалості, ніж раніше. Згідно з нещодавнім оглядом версії Director’s Take, танки отримуватимуть на 25% менше шкоди від пострілів у голову та матимуть 50% стійкість до відкидання, а не 30%. На глобальному рівні броню було змінено, щоб вона була більш ефективною проти ефектів незначної шкоди від снарядів, а пасивне відновлення здоров’я змінено, щоб відновити 10 здоров’я плюс 5% від максимуму героя, більш ніж удвічі зцілюючи танки з високим рівнем здоров’я, як-от Рейнхардт і Мауга. Нарешті, Commanding Shout від Junker Queen отримує покращення, як і Wrecking Ball від удару, Piledriver і Minefield.

Після переходу шутера на 5 на 5 танки опинилися в скрутному становищі, оскільки їм довелося виконувати подвійні обов’язки для своїх команд. Хоча Overwatch 2 вдалося трохи полегшити цю боротьбу, сподіваємось, ці зміни допоможуть гравцям у ролі танки легше виконувати свої завдання.


Нагадуємо, що в Overwatch 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.