Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ігровій спільноті Starfield подобається нове оновлення

Оновлення для Starfield може стати поворотним моментом у космічній рольовій грі від Bethesda. Реакція ігрової спільноти змінюється.
Поділіться новиною з друзями

Оновлення Starfield, яке було запущено в бета-версії Steam 1 травня, здається, нарешті задовольнило багатьох шанувальників, які раніше відмовилися від космічної рольової гри Bethesda. Після невтішного сприйняття гравцями під час релізу, реакція шанувальників на це останнє оновлення, здається, надзвичайно позитивна.

Bethesda випустила свою космічну гру у вересні 2023 року, і на момент релізу вона зареєструвала величезну кількість гравців. Велика кількість була досягнута також завдяки її включенню в Game Pass першого ж дня. Однак грі також довелося конкурувати з консольним запуском Baldur’s Gate 3, який Larian Studios випустила на PlayStation 5 того ж дня. Відтоді кількість гравців у новій грі Bethesda різко скоротилася, а рольова гра її конкурента здобула незліченну кількість нагород, у тому числі Гра року на The Game Awards 2023.

На Starfield чекають величезні зміни

Тепер ігрова спільнота, схоже, відновлює свої космічні пригоди з багатьох причин. Однією з головних є можливість вибору між продуктивністю та візуальними режимами, що значно покращує низьку частоту кадрів, на яку скаржилися гравці в минулих збірках. Багато гравців на Reddit зізналися, що покинули гру в місяць її релізу після приблизно 30-40 годин гри. Але тепер вони повертаються до гри завдяки вдосконаленням, включеним в оновлення. Гравці також хвалять розробника за нову настройку екстремальної складності, яка пропонує більший виклик для фанатів, яким бій здався занадто легким.

Це не єдині серйозні зміни, які зазнала гра з травневим оновленням. Налаштування корабля в Starfield вже давно є однією з його найсильніших переваг, і травневе оновлення розширює цю систему. Тепер дозволено повністю обставляти та налаштовувати інтер’єри своїх кораблів так само як і їхні наземні форпости, включаючи новий порожній корабель. Інші вдосконалення включають оновлені карти поверхні, які відображають рельєф і структури, краще управління інвентарем і покращені параметри ігрового процесу, які включають зміну кількості кредитів, які надають постачальники.


Нагадуємо, що у Starfield ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.